tirsdag 27. desember 2016

Lysestake 4 lys

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager!


Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.

Gyllent lysfat fra Nordal med holdere til stearinlys. Lysestake i speilglass med strass pynt til stk. Det kan forekomme sprekker og bruksmerker, og det er nettopp det som gir lysestaken sjarm og sjel. Levende lys er en naturlig del av den skandinaviske interiørtradisjonen. I mørketiden er levende lys en viktig del av hverdagen som skaper en hyggelig og intim stemning.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.

Markslöjd PHILIPPA lysestake lys. Highlands lysestake for lys. Ikke lenger tilgjengelig. Flott adventsstake i blankpolert og sølvfarget messing. Enkel, elegant og kjempefin lysestake i sortlakkert jern.


Kjempefin som adventsstake, kjempefin året rundt! Herlig lysestake passer perfekt for kronelys og kan gjerne brukes som adventsstake til jul. Tar du bort lokket, har du en flott lysestake til telys. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde.


Med plass til to lys , er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den. Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Ball lysestake finnes allerede i et utvalg farger og størrelser som passer flott til vasene i samme serie, denne lysestaken er i fargen hvit og har plass til lys. Informasjon Produsent.


Glory er en fin lysestake med lys med Esokkel. Staken er meget dekorativ til vinduet eller på peishyllen. Rå sement satt sammen med blank messing gir denne et kult uttrykk.


Viser 1–av 1resultater.

Stemningsfult LED- lys , litt utenom det vanlige med blondekanter Diameter 5cm. GEORG JENSEN LYSESTAKE LYS BLANK. Bli den første til å omtale dette produktet. Vanlig pris 89-clear. Stilren, moderne lysestake for fire kronelys.


Med glassvegger og metallbunn. Kategorier: Jul, Lys , Lyslykter. KitchenTime selger lys og lysestaker av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg