torsdag 8. desember 2016

String hyllsystem

String hyllsystem

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Trots dess nätta design är en stringhylla ett kraftfullt tecken på att kvalité och intelligent formgivning är något som står pall för tiden. Detta är något som även vi på Svenssons kan gå i god för. Välj fritt och kombinera hyllsystem bland över 3stycken välkända och pålitliga varumärken. STRING - Sveriges populäraste hyllsystem.


Välj dina färger, kombinera fritt och montera enkelt – med stringhyllan är möjligheterna obegränsade! Välj de delar du vill att din hylla ska bestå av och dra in dem på ritytan. Du kan lätt ändra genom att ta bort och lägga till nya delar samt ändra färg. Då är det bra att söka efter hyllor och hyllsystem på nätet i en webbutik som ger dig bra bilder och viktig information som du behöver för att välja rätt.


Detta hittar du hos Svenssons i Lammhult, där du också hittar byråer, mediaförvaring och allt annat inom möbler och inredning. Hyllan finns i otaliga varianter och färger, som kan monteras ihop på ditt eget vis. Smart och funktionell med många lösningsmöjligheter kombinerat med snygg design och nätt luftighet är kanske förklaringen. Perfekt för balkongen eller uteplatsen med sin tåliga yta och ruffiga yta.


String hyllsystem

De är lätta att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och böckerna hålls på plats av de karaktäristiska gavlarna. Dra in artiklar och välj färg och träslag efter ditt eget tycke och smak. När du är klar klicka på ”Lägg i kundkorg”. I varukorgen ser du varje separat artikel samt det totala priset för din stringhylla.


String är Hyllan med stort H. Genom att inreda med hyllor och hyllsystem skapar du vacker förvaring och får ett ombonat intryck i ditt vardagsrum eller barnrum. Du kan välja mellan en stor mängd färger och material för att skapa ditt eget personliga hyllsystem. Se alle deals- Maze. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag samt hylla i härdat glas.


String hyllsystem

Välj mellan vit, björk, ek, grå, svart, beige eller valnöt. Samtliga är beställningsvara. Systemets delar är så väl uttänkta att de går att kombinera nästan hur som helst.


Det fanns vägghängda gavlar i färgen svart och det fanns hyllplan i teak. Dessa gjorde att produktion, distribution och lagerhållning mycket enkelt och effektivt i alla leden. Här kommer den i ett nytt, mindre format! Hyllan är perfekt att ha CD-skivor, DVD-filmer eller pocketböcker i, men passar minst lika bra som t ex sybehörsförvaring över arbetsbordet eller som kryddhylla i köket. Handla enkelt online hos Ellos.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stångarna finns i tre olika färger, tre olika längder och kommer i 1-pack. HYLLOR OCH HYLLSYSTEM.


De många möjligheterna som hyllor, bokhyllor och hyllsystem ger gör det lätt att hitta en favorit som passar just din inredningsstil och dina förvaringsbehov. Här hittar du vårt utbud av hyllor för förvaring för olika smaker och stilar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg