fredag 2. desember 2016

Gammelt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Kjøkken – bland nytt og gammelt. I en villa nær Moss har et ungt par bygget på et gammelt hus. I nybygget er det blitt plass til nytt kjøkken som er.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Men dersom du ikke behøver å bytte ut alt, kan du fornye både billig og enkelt. Bortsett fra elektrisitet og rør, hvor fagfolk må gjøre jobben, kan du gjøre alt selv. Da er det bare å sette av en helg og slå deg løs, sier Siv Egger, kommunikasjonsrådgiver i Ikea.


Spraylakkerte kjøkken gir et utrolig holdbart, pent og slitesterkt resultat, sier Terje Skaar fra Poly Teknikk AS. Vi bruker to-komponent lakk som er mer holdbart enn olje- eller vannbasert maling.

Det er lett å vedlikeholde og det skal godt gjøres å slite det bort. Har du et gammelt kjøkken som trenger å renoveres er det bare å kaste seg ut i det. Nye kjøkkenskap, en bøtte med maling og en grundig runde med olje på benkeplaten – eller kanskje en ny benkeplate – kan gjøre underverker. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. På et kjøkken kan både tak, vegger gulv og kjøkkeninnredning males, og det er et arbeid som er overkommelig for de fleste. Men, det gjelder å velge.


Vi har 2resultater for Gammelt kjøkken til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Men hva om økonomien ikke tillater de store innkjøpene?

Med god fantasi kan man gjøre store forandringer - uten at det koster deg for mye! Se hvordan et gammelt 50-talls kjøkken fikk nytt liv. Så jeg lurer på: hvordan kan jeg skifte fronter billigst mulig?


Og funker det fint å male? Får jeg det matt og glatt slik jeg ønsker? Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier.


Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Ny oppskrift på gammelt kjøkken. For familien var det viktig at deres nye kjøkken skulle passe inn i deres moderne liv og samtidig være tro mot husets stil.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Et gammelt kjøkken kan få nytt liv uten at det koster en formue – og du kan spare penger på å gjøre det selv.


Fra en mindre ansiktsløfting til totalrenovering: Få inspirasjon her. Her hjelper vi deg gjennom kjøpsprosessen når du skal investere i et nytt kjøkken. Vi vil gi deg de beste rådene ved valg av kjøkken - fronter, benkeplater, vask, belysning, hvitevarer og håndtak. Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet er alltid personlig, det skal passe akkurat inn i ditt hjem.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Nytt kjøkken , eller gammelt kjøkken på nytt? Og etter å ha holdt ut med kjøkkenet i år så har vi (jeg og min kjære mann Runar) bestemt oss for å bli kvitt den dritten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg