mandag 5. desember 2016

Kjøkken innredningstips

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi har samlet alle våre beste innredningstips og råd om kjøkken , bad og garderobe. Hvis du mangler du inspirasjon og hjelp til innredning, kjøkkenbudsjett, design av vaskerom eller noe annet, kan du finne det her.


Smart oppdeling til skuffer og skap holder orden på tingene. Få god orden på kildesorteringen med våre tilpassede søppelbøtter til sortering. Få innredningstips , inspirasjon og nyheter tilsendt på epost fra oss, hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev. Hurra, potteplantene er tilbake!


Sukkulenter og bladplanter i fine støvete nyanser gjør seg godt i flokk. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde.


Kjøkken innredningstips

Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Innredning av et lite kjøkken er kompromissenes kunst, og det handler om å få maksimalt ut av mulighetene sine.


Det lar seg ikke alltid gjøre å integrere alle arbeidssonene. Men et kompakt kjøkken kan være kult, og med de rette løsningene kan du til og med få massevis av oppbevaringsplass i over- og underskap. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. For andre er dette rommet et rent helvete, som de helst. Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene.


Også Kathrine Helland ved Strai Kjøkken og Bad fremhever smarte innredningsdetaljer. Her er det smarte løsninger i sentrum, slik som den pop-up stikkontaktløsningen for eksempel, sier Kathrine Hellan markedskoordinator hos Strai Kjøkken og Bad. Søppelsystem i en skuff slik du ser på et av bildene er også veldig praktisk!


Tips, rå planlegging og tegning av kjøkken , garderobe eller bad. Uforpliktende tilbud med pris for levering. Kvalitetssjekk av produktliste. Kontroll av alle deler, inkl. På et lite kjøkken er utnyttelse av benkeplassen uhyre viktig, spesielt avstanden mellom kokeplaten og vasken, det er den ideelle arbeidssonen.


Kjøkken innredningstips

Unngå dypere benkeplater enn standard cm. Er det anledning, innred kjøkkenet langs hele veggen. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der.


Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort, bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut. Vi byr alltid på inspirasjon, oppdaterte trender og flust av gode innredningstips.


Kjøkken innredningstips

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Alle som har bodd i en ett-roms vet hva som mangler. Soverom og et større kjøkken ! Fra å være en upraktisk liten leilighet med lite kjøkken og uten soverom har utallige ett-roms leiligheter gjennomgått den klassiske transformasjonen hvor kjøkken blir gjort om til soverom og det største rommet blir til allrom, sier han til Boligmani.


En gardin kan virkelig forandre et roms utseende, men iblant kan det være en utfordring å få det til. Vi hjelper deg med å endre stilen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg