fredag 16. desember 2016

Muuto airy bord

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her!


Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter.

Med støtte fra den tynne sveisede rammen skaper dette et inntrykk av en bordplate som nesten svever i luften. AIRY familien er en bord serie som er egnet for en rekke ulike bruksområder i både private og offentlige. Den tynne sveisede rammen på Airy bord serien lager et geometrisk og sofistikert omriss som er videre raffinert av en lys, tynn bordplate.


The Airy Coffee Table is designed with a light and airy expression through its clean lines and the table top almost floating above its thin steel frame. Available in three sizes alongside a half-side version, the Airy Coffee Table can serve a range of functions in a multitude of spaces with its playful yet quiet personality complementing any setting. Les tester og omtaler før du kjøper.


Materiale : Bordplate i kryssfiner med Fundermax liminat overflate, understell i pul.

The Airy Table-serien har en lekfull, men likevel rolig personlighet, noe som gjør det til et enkelt tillegg til enhver plass i rommet. Sidebordet fremstår som lett og luftig. Materiale: Bordplate er laget av kryssfiner med overflate av nanolaminat. Understellet er i pulverlakkert stål. Bordet fremstår som lett og luftig.


Serien Airy består av ulike bord , som er tiltenkt å kunne bruke hver. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Men det tynne og enkle designet på understellet får man en følelse av at toppen på bordet flyter.

Det er fire bordstørrelser i serien, alt egnet for en rekke funksjoner, fra sidebord til salongbord. Passer fint alene eller flere sammen i ulike størrelser og høyder. Nanolaminat topp i matt finish. Designet av CECILIE MANZ, hun sier selv om produktet: Ideen bak AIRY var å skape et salongbord som ikke skulle skrike høyt, men fortsatt si noe.


Resultatet er en serie bord som mestrer den fine balansen mellom å være lys og luftig, og samtidig ha massevis av personlighet og individualitet. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Airy svæver nærmest på sit lette og skulpturelle metalstel, mens bordpladen har en vis tyngde rent visulet. Bordpladen er lavet af krydsfinér, som er synligt på bordets kant. Bestående af en bordplade af poleret krydsfiner samt ben af massivt stål, er bordet let og elegant i dit udtryk. Bag det stilrene Airy bord står den førende skandinaviske designer Cecilie Manz.


Vælg mellem fire forskellige størrelser samt fire forskellige farver. Bordene gør sig godt som enkeltstående og i selskab med. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg