onsdag 7. desember 2016

Auto spesialisten as

Leverer biler i hele Norge. Utfører alt av karosseri og mekanisk arbeid. Kundemottaker og formann i skadeavdelingen er Svein Roar Kristiansen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Foretaket har registrerte ansatte. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi er din Mercedes-Benz spesialist , og er totalleverandør til Mercedes-Benz.

Våre medarbeidere har flere tiårs erfaring med Mercedes-Benz. Vi har selvfølgelig diagnoseutstyr fra Mercedes-Benz og utfører alt. Noen som har erfaringer med denne butikken i Gressvik? Firmaet tar også på seg servicetjenester på personbiler.


For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på. Hovedenheten, eller spilleren, er selve lydkilden i de aller fleste lydoppsett. I hovedsak finnes disse i to størrelser som kalles 1-DIN og 2-DIN.


Vi har satt spor på norske veier i år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Da det er ingen ledd mellom oss og originalprodusentene, kan vi tilby våre kunder originale slitedeler til BMW til konkurransedyktige priser. Hos oss får du utført alt fra kilometerservice, mekaniske reparasjoner og overhaling av automatkasser til periodisk kjøretøykontroll.


Vi er spesialister på våre merker, og er oppdatert på hvilke servicebehov din bil har Geir Du skal kjøpe den bilen som passer best, da blir både du og jeg fornøyd. Vår sertifiserte teknikere som har tiårs erfaring er spesialister å utføre reparasjoner på EL- biler.

Spesialister på reparasjoner av Hyundai og Mercedes-Benz. Med en spesielt tanke på sjekk av kupefilteret, bremsevæsken, bremsene etc. Dette er en kort og god beskrivelse av tjenesten vi tilbyr. Hvis du har behov for denne tjenneste og noe som ikke står på listen ta kontakt med. Helios har eksistert i mer enn år og er det frie verkstedets foretrukne IT-løsning til bilbransjen.


Kjøp dekk og felger hos våre forhandlere, eller på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg