onsdag 21. desember 2016

Hvit tapet med mønster

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Ta skogens vakre natur inn. Det vakre skog-designet fås også på lys bakgrunn i duse sarte toner til lysere interiør. Et vakkert innslag i hjemmet.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Den funker både kun på langsiden og i hele rommet.

Inspirasjonen kommer fra de fredelige sommerdagene hjemme i mors hage, liggende i en hengekøye mellom to bjørketrær mens solen stråler gjennom bladene. Denne hvite tapeten skaper den trygge og harmoniske følelsen som et hjem bør ha. Velg ditt mønster , størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!


Du kan enkelt tre på våre matte, holdbare og økovennlige tapet helt selv. Alltid gode priser på Hvit tapet fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Hvite og lyse fototapeter kan kombineres med et hav av ulike interiørdetaljer.


I og med at fargen er såpass nøytral, passer den til stort sett alt. Det skaper en enhetlig stil. Hvitt tapet høres kanskje ikke særlig spennende ut, men det er helt til du har sett dette tapetet! Hvit er og blir favorittfargen på veggene i norske hjem.


Hvit gjør at rommet virker større og lysere, hvit er rent og delikat og klassisk og kan kombineres med alle andre farger. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Japansk kunst og design er kjent for sin enkelhet og stramhet, så er også vårt Kimono mønster , med diskre linfarget bakgrunn i kombinasjon med det hvite forsterker det rene stilistiske uttrykket.


Laura Ashley sine designere finner inspirasjon over hele kloden. Josette duegrått mønster på hvit bunn. Dette mønsteret ble designet med inspirasjon fra et 19`hundretalls fransk toile stoff som ble oppdaget i våre arkiver.


Grid er et såkalt WallSmart- tapet og dermed både enklere og raskere å tapetsere med. Kombiner tapetet med andre stilfulle produkter fra Ferm Living for å skape en moderne look i rommet.

Personalisering for Spesialtilpasset vaskbar tapet Svart og hvitt geometrisk memphis mønster med zigzag linjer, trekanter, firkanter, bølger, sekskanter og sirkler. Dette vil gjøre det mulig å markere de viktigste funksjonelle områdene i rommet, og i tillegg vil fokusere på funksjonene i utformingen av leiligheten. Det er et tøft tapet der mønsteret dominerer inntrykket. Tidløst mønster i creme hvit på lysegrå bakgrunn. I den nye voksenkolleksjonen møter grafiske former den svenske naturen, verden, nåtiden og 50-tallet.


Det går raskt og enkelt å få den opp, lim direkte på veggen og fest tapeten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg