tirsdag 6. desember 2016

Arkitektkontor stavanger

Søk etter arkitektkontor stavanger på den nye KensaQ. Vi er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte. Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag. Ramp as håndterer hele spekteret av oppgaver fra byplanlegging, planarbei arkitektonisk formgivning og prosjektering i privat og offentlig sektor.


Hans-Olav Hansen tar med seg arkitekt- og plankontoret sitt og flytter inn til oss i Oransjeriet.

På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket. Hoteller i Stavanger.


Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Våre satsningsområder er private boliger og hytter, samt den klassiske arkitektoppgaven med å bygge gode steder å være å bo.

Today, we are also located in Oslo. Our collaborations and projects are increasingly international. For oss er det et mål å realisere det latente potensialet i den aktuelle bygg- eller planoppgave. Vi utvikler arkitektur av høy standar som ivaretar både økologiske, sosiale og økonomiske hensyn. Om Leiv Nes arkitekter.


Vårt mål er å ha en spennende og inspirerende hverdag der vi utnytter vår samlede kunnskap og erfaring. Radisson Blu, Alnabru. Nytt stort arkitektkontor etableres.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kilden Barnehage, Oslo. Arkitektkontoret STAV AS. I Stavanger har de sluttet å bygge eneboliger i bynære strøk, mens det er blitt mer utbredt med rekkehus med strengere krav til helhetlige miljøer.


Det kan være en god løsning også hos oss. Du har drevet eget arkitektkontor i år og er tydelig engasjert i jobben, er det en forutsetning for å lykkes som arkitekt? Alle våre medlemsbedrifter er søkbare.


Se bilder, les referanseprosjekter, erfaringsområder og finn kontaktinformasjon her.

Tollboden er et viktig kulturminne i Stavanger Kommune. Hovedbygningen er oppført i mur over 4. SPINN er et arkitektkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. Du finner oss i Oslo, Tromsø og Stavanger. Og (Bergen), Opus (Haugesund) og Plank ( Stavanger ) er alle veletablerte kontorer med høy faglig integritet og solid lokal forankring. Det vil HOLON bygge videre på.


Vi blir en aktør som fremdeles skal være sterke lokalt, men vi vil nå få tyngde til også å gjennomføre prosjekter på nasjonalt plan. Det er ikke første gang museet mottar pris. Nybygg, Påbygg, Tilbygg, Renovering og Garasjer. Vi tegner, søker og følger opp byggesaken til ferdigattest. As - Ditt lokale arkitektkontor i Stavanger.


Vi har fornøyde kunder på hele Vestlandet. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og en begynnelse på et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg