mandag 12. desember 2016

Benk til baderom

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Gode baderom-løsninger som passer til alle rom og budsjetter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alt du trenger til ditt bad.

Se vårt utvalg fra mobilen! Vi har krakker og benker godkjent til bruk i våtrom. Hjelp de minste med å nå opp til vasken med en krakk eller bruk en benk til avlastning på badet.


Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet, trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger. Slik finner du garantert en benk som passer til spisebordet og spisestolene. Våre sittebenker kommer både med og uten armlener og oppbevaring. Flere av modellene er del av større serier med møbler til kjøkkenet.


Baderomsservanter kommer i flere ulike typer, men de fleste er laget i porselen. Du har for eksempel toppmontert servant, eller bolleservant, for montering over benk. Eller så har vi tradisjonell vegghengt vask med runde eller firkantede former, hvor du og har muligheten til å skjule rør med en søyle på enkelte modeller. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter.


Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. En separat våtsone med buede vegger i grønn mosaikk bryter opp et ellers stramt og minimalistisk baderom. Arkitekten har sørget for innebygde nisjer til såpe, slik at det blir minst mulig rot.

Glasskapene over vasken fungerer både som speil og oppbevaringsplass. Enkle og rene håndvasker ved navn Vero fra Duravit. Badet er et rom du skal bruke hver dag, flere ganger om dagen, over lang tid. Vi har et stort utvalg av ting til badet som kan friske opp innredningen uten at det koster en formue.


Uansett om du trenger en ny pedalbøtte, et flott dusjforheng eller myke håndklær i en fin farge, så finner du det hos oss. Vi i MegaFlis kan tilby et variert og bredt utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredninger. Vårt mål er å kunne tilby baderomsmøbler til en lav pris uten at det skal gå utover kvaliteten på produktet.


Beste Priser På Til Baderom. Da nytter det ikke om jeg lager et lekkert bad med lang benk , lave skuffer og lite oppbevaringsplass. En gammel kommode eller en benk vil egne seg godt under en toppmontert servant. Et annet alternativ vil kunne være å bygge en innredning selv, hvor man enten kan velge en toppmontert servant eller en nedfelt modell.


Benk Baderom With Benk. Når du skal plukke ut benkeplater til badet, bør du tenke på at dette er en investering som skal vare og holde seg fin i mange år. Men en god benkeplate trenger ikke være dyr for det! Har du god plass, kan du gå for en benk i heltre fra Kamé. Hos oss finner du benkeplater i alle prisklasser.


Treverket i lakkert eik kan være veldig fint til å bryte opp et sterilt preg på badet. Vil du ha noe som matcher den fine benken , har Kamé lekre og praktiske vegghyller i lakkert eik. En lampe med flere spotter bidrar til jevn belysning av baderommet. Kanskje ikke like jevn som lyset fra et flatt LED-panel, men likevel svært jevn. Og i motsetning til de et panel (tynn plate med lys) bidrar spottene også til pent design (pene stammer og skjermer).


Våre baderomsmøbler er tilgjengelig i forskjellige stiler, materialer og størrelser, slik at du kan lage et bad som passer deg og dine behov. Designet sitter ofte i detaljene, og i tillegg til stilige baderomsmøbler tilbyr vi elegant mikser, stilig badekar og dusjvegger , bad belysning som bidrar til en stemningsfull atmosfære. Vi leverer alt fra nye moderne dusjhjørner, til badekar og nye dusjbatterier.


Har du tenkt å gjøre en oppgradering av badet ditt vil du med andre ord kunne finne alt det du trenger her hos oss på Bygghjemme. Og skulle du trenge noe tips til hva du kan gjøre, så vil våre erfarne servicemedarbeidere hjelpe deg så godt de kan! Badet er trangt, hjørnene er skjeve, og det er ikke mye veggplass til å henge opp hyller eller skap. Men noen ganger er det litt plass bak klosettet som kanskje kan brukes til et skap som går fra gulv til tak. Her finner du masser av morsomme, lekre og koselige ting til baderommet ditt.


VVS finner du et annet sted. CoolStuff finner du morsom baderomsinnredning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg