onsdag 21. desember 2016

Male trapp hvilken farge

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Skal male en trapp som i der selve trappen i utgangspunktet ubehandlet tre og gelenderet er malt i en not so lekker blå farge.


Skal ha hvitt panel i gangen påde oppe og nede, Hvitt tregulv i gangen oppe og litt uvisst hva vi skal ha i gangen nede. På veggen ved siden av trappen skal jeg ha tapet.

Den er funksjonell på samme måte som gulv og vegger, men den er også dekorativ og har ofte en personlig verdi for eieren. Med dette er det mange som er spesielt glade i trappen sin. En fin måte å gi trappen et personlig preg og gjøre den til en del av interiøret, er å gi den et strøk maling. Vi har pusset ned trappen i huset vårt, og skal nå male den.


Veggene i gang, stue og trappeoppgang er i fargen bomull, mens tak er i fargen eggehvit. Trappen går fra første til tredje etasje. Eggehvit, bomull eller en annen hvitfarge? Hvilken farge bør vi male trappen ?

Noen som har erfaring med dette? I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! La den få oppmerksomheten den fortjener, slik at også den blir en viktig del av interiøret, og ikke bare en praktisk konstruksjon for å bevege seg mellom etasjene. Dere som har trapp inne, hvilken farge har den? Slik pusser du opp trappen – viivilla.


Pusse opp furu trapp , farge ? Hus og hage – Kvinneguiden Forum,rh:forum. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Så var det trappen deres: Jeg synes godt dere kan male trappen mørkere. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den.


Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit. Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Varme, gylne farger fremhever trappens form og stil. Man kan selvsagt velge å la hele trappen gå i ett med omgivelsene, fargemessig, noe som vil ha en forminskende effekt.


Kan hende er det deler av den, som en stolpe, rekkverk eller lignende, som er verdt å fremheve med egne farger , eller hele trappen kan fargesettes under ett.

Jotuns farge Krem er en hvitfarge som er veldig pen sammen med kaffe latte. Vet ikke hvilken farge du kunne valgt på trappetrinnene, men jeg ser for meg at en farge i samme fargetone som kaffe latte, men en dypere nyanse kunne vært fint. Er du i tvil, kan du kjøpe en liten boks og male ett trinn og se hva du synes. Det å velge farge til de rommet vi oppholder oss mest i kan være hodebry for mange.


Men med gode forberedelser, og valg av riktige verktøy, kan hodebryet snu til det motsatte og bli veldig gøy. Våre hjelpeverkøy er: Hold deg til en fargepalett som harmonerer og velg fra denne til alle rom i huset. I det nye huset vår er det en gammel trapp som er malt blå med røde kanter og rekkverk. Dersom du har tenkt til å leie noen til å male trappen din er vår erfaring av det blir billigere å kjøpe en ny trapp uten slitasje og knirk. Informasjonskontoret for farge og interiør følgende fremgangsmåte: - vasking - pussing - to strøk kvistlakk - grunning - to.


Male opp gammel trapp. Hvor bestandig er den malingen mot slitasje ( trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)? Mange trapper er smykker som med fordel kan fremheves. Trapp i to farger - Trapp og trapperom - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Farge er ikke bare farge og fargen vil fremstå veldig ulikt med ulik glansgrad. Vær forsiktig med å gå i billigfellen.


Skal du være garantert LADY- fargen slik den er på prøven, bør du velge originalen. Den gir veggene et litt mer eksklusivt og lunt uttrykk, og fargene kommer til sin rett. Min favoritt er LADY Pure Color.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg