fredag 30. desember 2016

Rullegardin skinner

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.

Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Men – merk at systemet ikke nødvendigvis er 1 lystett.


Små glipper vil kunne forekomme (ved ujevne vinduskarmer ol). Duken er ikke låst til sideskinnene. Ved eventuell gjennomtrekk vil den kunne trekkes ut av sideskinnene.

Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Saga lystett rullegardin. Lystett og varmereflekterende rullegardin i polyester med stål kjedetrekk. Kan kuttes i bredden og tilpasses ditt vindu. Kan monteres på innsiden og utsiden av vinduskarmen eller i tak.


Inkludert veggfester, skruer og snorfeste. Oppgitt breddemål er inkludert veggfester. Tekstilbredde er 95cm. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Rullegardin tekstilene er støvavvisende som innebærer minimalt med renhold. De fleste tekstilene kan vaskes. Elektriske rullegardiner eller rullegardin med solceller betjenes med en veggbryter.


Om nødvendig kan gardinen også heves og senkes manuelt med gripelisten nederst. Kontakt oss for gratis befaring. Vi tar målene på dine vinduer og gir deg et uforpliktende pristilbud.

Hos Scandic Markiser kjøper du rullegardiner av kvalitet. Syersker setter sammen duken for deg, og sørger for at din rullegardin er unik. Du har stor valgfrihet i forhold til fargevalg, og rullegardinene blir produsert etter eksakte mål.


Slik tilpasser vi oss dine behov. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside.


Finnes i flere ulike størrelser. Et nytt system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Den kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Du er garantert en gardin som passer perfekt til ditt VELUX takvindu - uansett hvor gammelt det er - når du velger VELUX rullegardin.


I tillegg gir vi deg års garanti og et bredt spekter av praktiske produktfordeler når du kjøper en rullegardin fra VELUX. Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Stort utvalg av alle typer gardiner.


Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg