torsdag 22. desember 2016

Inspirasjon hus og hjem

Det beste ved hjemmet deres er likevel lyset, sier Ida. Og de gamle dørene, de store rommene og synet av parken utenfor, som nærmest kommer inn i stua hver dag. Familien har gangavstand både til butikker og kafeer og til kyststien.


Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Vi har smart integrert teknologi til boligen din.

Besøk vår helt egne nettside stappfull av inspirasjon og ideer til elektriske løsninger som passer hjemme hos deg, både i planlegging av ny bolig, og til eksisterende. I en hektisk hverdag ønsker vi å komme hjem til et hus der vi trives. Et hjem der vi kan senke skuldrene fra hverdagens mas og kjas, forklarer interiørdesigneren. Et fint hus eller et drømmehjem kan godt være et lite hjem , så lenge hjemmet er perfekt for deg og din familie, og møter deres behov.


Ronja Worum fra Tromsø driver interiørbutikken Woroom på nett, og poster interiørinspirasjon både fra hjem og butikk for 29. Julie Embrå sin Instagram-konto er fylt med fargerike rom, hobbyprosjekter og inspirasjon. Knallrosa, turkis og gult er farger som går igjen.

I løpet av jul og nyttår har vi utvidet returretten til og med 15. Alle nettbutikker for hus og hjem. Nyttig artikkel på bloggen: – beste nettbutikker med interiør til hjemmet ! Nettbutikker som selger bakeutstyr og kaketing!


Utforsk denne tavlen til rotehovudet på Pinterest: Inspirasjon : hus og heim. Se flere ideer om Hus , Inspirasjon og Hjem. Her finner du tips og inspirasjon for deg som skal bygge hus eller hytte. Kos deg med ideer, trender og spennende eksempler på hva du kan gjøre, både inne og ute. Unike hjem - i lag med deg!


Det er forskjell på hus og hjem. Et hjem blir til når det er godt samarbeid mellom husbygger og de som skal bo i huset. Magasinet med tips og inspirasjon til deg med gammelt hus ! Send meg nyttige tips og informasjon fra magasinet Norske Hjem en gang i blant. I snart 1år har JM Hansen hjulpet våre kunder med tekniske løsninger i hus og hjem. Det betyr blant annet at vi strekker oss langt for å hjelpe deg som kunde, at våre ansatte har høy kompetanse og kunnskap som gir deg de beste løsningene.


Han som hadde tilbrakt alle sine barndomsferier på familiens husmannsplass oppe i Vest-Telemark, drømte også om et liv på landet.

Nå var vi to som ønsket å jobbe mot det samme målet. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.


Klassisk interiør online. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo: hus ! Hos oss er du alltid velkommen! Hus og Hjem , alt til ditt hjem. Vi er her for å gi deg veiledning og inspirasjon.


Også Trondheim har sin egen boligmesse, og i Stavanger arrangeres messen Hjem. På noen messer er det foredrag om bestemte emner, mens på andre oppsøker man selv ekspertene. Hus - og hagemessen Hjem arrangeres på høsten i Stavanger.


Hvordan kan husarbeidet bli en aktivitet hele familien blir med på? Som Plusstid-medlem får du eksklusivt innhol rabatter og vareprøver fra alle våre partnere. Fra første dag var det tydelig at all fremdrift, inkludert håndtering av papirer til kommune og etater, var i de beste hender. Uansett hva vi spurte om, ble vi alltid møtt med entusiasme og positiv innstilling. De var åpne og ærlige på hva vi kunne trenge av tillegg, og de hadde alltid gode, praktiske løsninger.


Vest-Agder, Norway To-barnsmor på Sørlandet. Reder, knipser bilder, syr litt og blogger litt. Fint med et avbrekk fra jobben som serviceleder i IT-bransjen.


Og nå er det såpass lenge siden at vi har begynt å pusse opp. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg