tirsdag 13. desember 2016

Scanox gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn scanox gulvmaling nå på Kensaq. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Scanox Meny Hovedmeny.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.


Fås i Blank, Halvblank og matt. PRODUKTINFORMASJON Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxy maling ti innvendig bruk. Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk. Meget motstandsdyktig mot mekanisk slitasje.


Bli inspirert av vår blogg!

Her finner du varierte poster om trender, praktiske tips og mange flotte hjem. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer, kjellere, lagergulv og industrigulv.


De markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Spesialmalingen gir meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier, og er velegnet til så vel bolig og garasje som til industri og landbruk. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper.


Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert. Produktet leveres som Matt, Halvblank og Blank. Blandt annet vegg- og takmaling. Svært billig og tørker fort og jevnt, men den dekker som lunkent pissvann.


Direkte elendig kontra Flügger sin gulvmaling (eller veggmaling om så er). Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Luktsvak og slitesterk.


Kan leveres i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger. Vi selger kun hvit maling på nett.

TRESTJERNER SIGURAL GULVMALING SKYGRÅ 3L Se alt fra TRESTJERNER. Selges ikke fra nettlager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg