torsdag 22. desember 2016

Madla persienner

Vi skreddersyr persienner etter eksakte mål, og leverer persienner av høy kvalitet. Vi har konkurransedyktige priser og landsdekkende levering. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.


Vi fører alt innen persienner , gardiner, lamellgardiner, plissègardiner, liftgardiner, rullegardiner og utvendige persienner. Videre leverer vi solskjerming fra Velux. Vi leverer markiser fra Markisemannen og Norsol.


Gjennom vår kunnskap og brede erfaring leverer vi løsninger av høy kvalitet og flott design.

Kom innom vårt showroom for å se ett utvalg av persienner , lameller, plissé, rullegardiner, panelgardiner, markiser og screens. Vi har også gardinstoffer fra mange leverandører. Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes! Madla Persienne og Markisefabrikk As, Sandnes, Norway.


Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner , gardiner og annet innen solskjerming. Fra starten og frem til i dag har vi hatt som motto å yte god service til våre kunder, og å gi en trygg handel gjennom lokal forankring, høy faglig kompetanse og stort utvalg. Treger dere plissegardiner, persienner eller rullegardiner så ta kontakt.


Tekstil og interiør til hjemmet. Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til Kid Amfi Madla i Hafrsfjord. Våre satsingsområder: Gardiner, solskjerming, screen, markiser, persienner.


Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Vi har svært moderne maskiner, og som eksempel kan det nevnes at duk-konfeksjoneringen foregår ved hjelp av datastyrte symaskiner og skjærebord. Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Foretaket har registrerte ansatte.


Bruk et munnstykke med en bløt børste. Lukk persiennen med oversiden innover og start fra toppen og støvsug med bevegelser fra side til side. På den måten kan persienner holdes rene meget lenge.

Det er slett ikke så vanskelig å montere markise som mange tror. Med disse rådene går det smertefritt å sette opp din nye markise. Senteret har byttet navn. Bli med for å knytte kontakt. Plisségardiner er moderne solskjerming som gir behagelig og mykt lys.


De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg