onsdag 14. desember 2016

Annie sloan maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Søk etter annie sloan maling på den nye KensaQ.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det startet med kunnskap og en idé. Annie var allerede godt etablert som en av verdens eksperter på dekormaling og maleteknikker. Annie Sloan – Kalkmaling 120ml (Farveprøve) rækker til ca.


Den kan fint anvendes til små møbler, inde i skabe og til at afprøve den enkelte farve. Du kan også anvende dem som underfarve, hvis som vil give dit møbel patina. Use it to paint furniture, floors, walls – even to dye fabric.


You can paint it thickly for a textured finish or dilute it for a smooth finish – add even more water for a washed wood look or to create a stain.

Ready to get started? Hos henne kan du kjøpe ferdigmalte møbler, eller få tips på hvordan du selv kan fornye gamle ting. Det er en allsidig maling som skal brukes til flere formål. Av denne grunn er denne malingen perfekt for maleriet møbler og er perfekt for å skape en loppe CQ.


Selv gulv kan være malt med. Velkommen til Nostalgi på landet. Putekassen har vært et trist og grått syn i lengere tid.


Den brukes ofte sammen med myk voks, som forsegler malingen og etterlater en silkeaktig finish. Ved Stengærdet finder du mange forskellige ting. Her er en mini planteskole, brugskunst og skrædderi hvor Heidi afholder workshops i hvordan du lære, at designe og sy tøj. En kalkmaling, der kan udrette de vildeste ting og som jeg vil præsentere dig for idag. Faktisk skrev jeg om kalkmalingen for første gang for over år siden.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Jeg har malt stoler, bor nøkkelskap, lysestaker, dørerer og vegger. Jotun`s Kalkmaling er beregnet på vegg for et kalket uttrykk.


Børnehave Garderobe, Flot retro Børnehave-garderobe.

Billedet hvor farven er mørkest rammer bedst. Bagpå er opsat stofbetrukket opslagstavleplade fx til børnetegninger og andet. Ooooh, I’m so excited! This post has been a long time coming. Den tørrer hurtigt, er giftfri og egner sig til både det slidte look samt det mere moderne look.


See more ideas about Annie sloan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg