fredag 9. desember 2016

Trådløs plissegardin

Trådløs plissegardin

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Finn trådløs plissegardin hvis du ser nå. Velg etter funksjon og behov. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med et enkelt håndgrep.


Trådløs plissegardin

Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Trådløs plissegardin jacquard 100cm soft krem.


Solskjerming og gardiner fra en av Norges største leverandører VistaNorge AS. Vi har gode priser på Rullegardiner plissegardiner, lamellgardiner og persienner. Leveres med lystett Duette tekstil i 1 polyester og vekt på 3gr. Duette tekstile er en tekstil uten noen synlige hull hvor trekksnorene går i midten av tekstilen. Dette gir en god mørkleggende effekt.


Trådløs plissegardin

Enkel å montere, fyller svært lite når den er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk. Passer fint til små og mellomstore vinduer. Les om produktet og se bilder i galleriet her.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Ett skjema-flere tilbud fra lev. Lystett dobbel plisségardin med trådløs regulering. Egner seg godt for små og mellomstore vinduer spesielt. Topp- og bunnskinne i aluminium.


Monteres enkelt i topp. Inkludert veggfester og skruer. Opp og ned plisségardiner er en utspendt plisségardin og med trådløs betjening. Justeres trinnløst nedenfra og opp samt ovenfra og ned. Stort udvalg af plisségardiner i elegante og funktionelle designs!


Hos Topgardiner finder du kvalitets plisségardiner i mange designs til attraktive priser! Snorbetjent og utspent plissegardin kan man kutte ned i bredden selv. Plissegardiner med snorbetjening, utspente plissegardiner og trådløse plissegardiner. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere.


Når du har trukket dem op, kan de næsten ikke ses, og du kan få masser af lys ind i dit hus eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg