onsdag 7. desember 2016

Frostet folie vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Søk etter frostet folie vindu på den nye KensaQ. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan.

Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Kvaliteten av folien er den samme, men pga.


Om du har et bad med helt rene glassvegger, men gjerne vil skjerme for noe innsyn kan vi anbefale en av våre frostede design. En frostet folie får du både i heldekkende, men også i ulike mønster som bølger, striper og snøkrystaller. Mindre innsyn med frostet folie.


For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie.

Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine. Hvis du skal bruke frostet folie på glasstak eller på balkonger med glassfronter så burde du bruke værbestandig frostet folie for utendørs bruk. I tillegg kan frostet folie brukes som dekorasjon.


VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vinduer kan frostes delvis. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Klipp folien til riktig størrelse, spray vinduet rikelig med vann eller vindusvask og dra så av beskyttelsespapiret av folien.


Posisjoner så folien på vinduet og bruk en sletter til å presset vannet fra midten og ut mot kantene. Pass på at du presser ut alt av vannet og tørk over folien med en tørr klut etterpå. Brukes mye av butikker og kjøpesentere, caféer, restauranter og barer, og i kontorlandskaper. Frostet folie er meget dekorativt og flott å se på.


Hos oss kan du få frostet folie til vindu , frostet folie utendørs bruk, frostet folie med logo, mønster eller tekst printet på folien , eller skåret ut. De er rimelige, allsidige og stilige. Dette er en valset folie. Ta kontakt for et tilbud på dette.


Folie For en fin frostet effekt, kan du også montere frostet folie på vinduet.

Folien kan også skjæres til på spesielle mål. Det er ikke vanskelig å gjøre selv, men det kan være vanskelig å få ordentlig pent. Dersom profesjonelle skal gjøre jobben for deg, vil det koste i underkant av tusen kroner per kvadratmeter.


Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie være aktuelt for deg. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg