tirsdag 6. desember 2016

Stige bad

Stort utvalg av stabile stiger og stillas hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå!


Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående håndklestativ. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Kursstige bad er en kursstige utarbeidet av BAD , PARK OG IDRETT og Fagforbundet.

Målsetting: Gi ansatte i bade- og svømmeanlegg en formell målbar kompetanse på drift og vedlikehold. Hensikt: Gi eiere og drivere av bade- og svømmeanlegg en opplæringsplan som tilfredsstiller forskriftenes krav om tilfredsstillende opplæring i opplæringslovens §9. Veldig stilig med en sånn stige på badet! Jeg har dessverre for lite plass på mitt bad men det skal jeg ha i bakhodet til den dagen jeg har større bad #128578; Kurven til dorullene var kjempefin! Supersmart å ha dem slik istedenfor på de gamle tradisjonelle(og stygge) holderne.


En gammel eplekasse kan brukes til oppbevaring av håndklær. Mal et fint mønster på og sett på noen hjul. Spesielt lurt hvis du har et trangt bad , da kan du flytte kassen rundt etter behov. Men en gammel stige kan også bli en fin hylle hvis du henger noen trådkurver. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager.


IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. På et lite bad kan oppbevaring av håndklær være en utfordring. Men du må ikke ha alle håndklærne på badet. En god dag starter på badet! Hos MAXBO finner du alt du trenger til ditt bad - alt fra dusjer, toaletter, servanter, kraner og mye mer.


God planlegging av baderommet begynner med at du kartlegger dine behov. Barnefamilier, enslige og pensjonister har forskjellige ønsker og krav.

Utstyret og planløsningen bør være deretter. Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg. Velg mellom tradisjonelt badekar, frittstående badekar og massasjekar.


Baderomsmøbler til små og store baderom. Forskjellige typer stige. Stige til bad 4kr. Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Det er ikke det samme hvis du skal sette opp en lampe i taket på soverommet, og hvis du skal ut og fikse parabolen på et toetasjes hus.


Vanlige stiger Hvis boligen din bare har en etasje, er det ofte nok å ha en enkel, vanlig stige. Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi har alt fra hyller til krakker med.


Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen. En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken. Skal du opp i høyere nivåer, så er det lurt å investere i en ordentlig god stige.


Bad - og våtromsplater. Du kan for eksempel legge taket ditt helt selv! Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet. Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser, speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet.


MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg