fredag 23. desember 2016

Primer maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Special Metals Primer.

Primeren gir et godt feste for den etterfølgende malingen og kan overmales med de fleste typer maling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Riktig klargjøring av vegg før maling er en garanti på et lekkert og estetisk utseende.


Det kan bli forvirrende når man skal velge blant ulike typer grunning eller primer. Benyttes som slitesterk maling i f. All bar mur må grunnes for å sikre godt feste for etterfølgende maling. Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein bør forbehandles med egnet primer før maling.

Valg av malingstype gjøres på bakgrunn av murmateriale, pusstype og tidligere resultat av overflatebehandling. Primeren er først og fremst beregnet på støvbinding av betonggulv og vegger, men kan også brukes som primer ved maling på ren betong utendørs, f. Vi tilbyr hurtigtørkende grunnmaling fra Nordsjö til maling av nytt underlag og tidligere malt treverk. Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel. Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs.


Grunning av nytt treverk sørger for at treet jevnt suger til seg maling , da unngår du skjolder. Grunning - maling til bil beskytter metallet og sparer deg for utgifter. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme.


Utvalg av Primer hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Direct to Rust Metal Paint Your Color.


Den stopper effektivt rustutvikling og gir en. Bruksguiden i tabellene er kun retningslinjer. TopGloss må kun brukes på AntiPest. For den eksakte prosessen vennligst benytt Teknisk datablad.

Seajet Blank Primer for propell og drev Seajet Drev og Propell Primer kan brukes som primer før påføring av Seajet 0og Seajet transperant bunnstoff, og er en bindeprimer for aluminium, lettmetall og bronse. Forbehandling: Fjern all fuktighet, fett, løse partikler og evt. Bruk Seajet Båtvask for avfetting. Eller holder du på å pusse opp et hus, men trenger hjelp til malearbeidet?


Spør oss i Primer Malerservice dersom du ønsker tjenester innen maling og rehabilitering. I Primer Malerservice vektlegger vi spesielt fokusområder: gode HMS-rutiner, konkurransedyktige priser og høy kvalitet. MAXBO har utstyr for primer og impregnering som gir en perfekt overflate. Ved å grunne aluminiumsoverflaten med Alu Primer får du et mye bedre resultat.


Kjøp på nett eller i butikk. Primeren har meget god vedheft, høy fyllingsgrad (fyller mindre riper) og kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg