torsdag 1. desember 2016

Lavendel farge maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

En dempet lilla tone. Fargen er grålig og litt kjølig i uttrykket. Test hvordan det eventuelte blir hos deg før du går i gang. En vakker og nøytral farge som er et supert alternativ til grått og beige. Noen følte nok at lilla hadde vært synlig veldig lenge, mens andre rett og slett bare misliker fargen.


Men så har du de som virkelig elsker fargen. En frisk lys lilla nyanse, som har et moderne uttrykk. Lun og lekker lavendel. Farger skaper kontraster og en unik stemning.

Et bakteppe av dempet lavendel får dybde og karakter i møte med vakre designmøbler. La interiørets egenart fremheves med lavendel ! Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett - helt utilslørt av glans.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Og sammen med NCS Colour Centre i Oslo ble det sett på bevegelser i det profesjonelle markedet. Luktsvak farge med god dekkfaktor. Basert på PVA-lateks som gir en.


Lavendel kan kobles sammen med en rekke farger , avhengig av utseendet du. Det finnes mange beskrivelser av lilla – vi har fiolett (varme lillatoner), indigo (kalde lillatoner), purpur, lavendel , plomme. Mal veggene dine i en ensfarget nyanse av lavendel , lilla eller orkidé. For et dristigere uttrykk, kombiner bleke sjatteringer med litt mørkere lillanyanser, som fiolett eller mauve.


En vase fylt med velluktende lavendel , selvfølgelig.

Lavendel er en svært populær farge valg for unge jenter dekorere sine rom. Det ofte springer ut fra en kjærlighet til lilla. Siden lilla er for mørkt til å bruke på alle vegger, mange velger lavendel vegger og deretter aksent rommet med mørk lilla.


Off-white, lys gul eller myke grønne alle passer godt med lavendel. Naturens grønne farger er ofte forbundet med energi, velvære, balanse og sies også å være stressavlastende. En grønn fargepalett kan skape en vakker grønn harmoni der vi kan hente oss igjen. Legg hvit til rød og blå maling blandingen for å skape en lettere lilla eller lavendel farge. Mix nok lilla maling for å fullføre maleriet.


Hvis du blander maling for et stort område, merke hvor mye blått og rød maling du brukte, slik at du kan gjenskape den samme nyanse av lilla. Hold maling og maling forsyninger utenfor barns rekkevidde. Et leken og kulørsterk turkistone.


Mang et barnerom har fått innslag av denne energirike fargen ! Tøff sammen med gråfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg