onsdag 14. desember 2016

Lystett rullegardin

Lystett rullegardin

Kjøp online og spar penger. Norges største utvalg av gardiner. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Lystett rullegardin

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rullegardin lystett SETTEN 140x1beige. Batterilader er inkludert.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken. Bredden kan justeres. Lystett rullegardin med kjedetrekk.


Lystett rullegardin

Mål på produktet er totale mål inklusiv beslag. Stoffbredde er bredde - cm. Leveres med kombibeslag for montering på vegg og i tak. Her kan også velges forskjellige bunnlister og volanger. Passer meget godt til soverom.


Dette er rullegardin med en spesial tekstil som har gummiert bakside som gjør at den stopper alle typer lys 1. God kvalitet til lave priser. En lystett rullegardin skjermer effektivt for sola, og sørger for at det er helt mørkt på soverommet eller barnerommet om natten. Samtidig er den et enkelt og pent alternativ når du ikke ønsker tradisjonelle gardiner i hvert vindu. På nett kan du kjøpe en slitesterk og fin rullegardin fra Princess i faste bredder. Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen.


Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Små glipper vil kunne forekomme (ved ujevne vinduskarmer ol). Ved eventuell gjennomtrekk vil den kunne trekkes ut av sideskinnene. Duken er ikke låst til sideskinnene.


Lystett rullegardin

Har du behov for at duken holdes på plass anbefaler vi ZIP Screens med lystett duk. Se bilder fra slik leveranse her. Disse rullegardinene fra Decosol er perfekte for filtrering av sollys og for beskyttelse mot nysgjerrige øyne! Visor- Økonomi RulleGardin med lystett spesial duk og tre forskjellige betjenings muligheter. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


MAXBO har innvendig solskjerming som persienne, plisségardin og rullegardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg