tirsdag 20. desember 2016

Kaldnes brygge studentboliger

Les om prosjektet og meld din interesse her! Bo i en urban og levende bydel med fjorden som nærmeste nabo. Merk at husvertene ikke deler ut boliger. Kaldnes Brygge Studentboliger. Please note that the hosts do not allocate.


Kaldnes brygge studentboliger

I bygget er det parleiligheter og hybelleiligheter med eget bad og kjøkken. This building consists of apartments for couples and single room units with private bathrooms and kitchens. Det er plassert ut en ruter fra SSN (Dlink DIR-810L) på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.


Kun innflyttingsklar leilighet igjen, 1kvm i 10. Frednes Brygge sol og utsikt ved bryggekanten! Nytt byggetrinn nærmer seg! Meld din interesse nå!


Kaldnes brygge studentboliger

Siste felt i salg er Beddingen med ekstra flott beliggenhet ytterst mot den planlagte sjøparken. Se full oversikt over lokaler til leie. Besøksadresse: Storgaten 2 Tønsberg. Med egen båt i rusleavstand er det lett å utnytte flotte sommerdager.


Tenk deg å være hjemme fra jobb kl 16. Vårt mål er fornøyde leietakere som bidrar til å gjøre Tønsberg og Vestfold mer attraktivt gjennom steds- og byutvikling. Må komme kameraovervåking! Vært mye innbrudd i den siste tiden. Utstyr: alvar video hd songs download Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr.


Kaldnes brygge studentboliger

Vi har innredet visningsleiligheter som vi gjerne vil vise deg. Ta kontakt med Tor Andre for å avtale tid. Vi legger også stor vekt på å vekt på å lytte og veilede. Du er hjertelig velkommen til oss innenfor våre åpningstider. Vi gjør alt for at våre kunder skal trives med å handle hos oss - velkommen!


Reserver på Smaken Av Lofoten, Sørvågen. Bekreftelsen kommer med en gang. Takk til Pulserende Kystperle for denne fine filmen og for fantastisk arbeid med å markedsføre Tønsberg-regionen i året som har gått. Vi ser frem til å bygge mange nye boliger i årene som kommer til de som vil bo i sentrum av den fineste byen og regionen.


Den byggeaktivitet vi nå ser er den høyeste vi har hatt til nå. Det pågår utbygging for over 4millioner kroner, forteller daglig leder Rune Thomassen i Selvaag Bolig Vestfold. Men også næringsvirksomheten er stor.


Velkommen til digitale prospekter fra Selvaag Bolig. Du kan bla i prospektetene som tidligere, men nå kan du også klikke på lenker og se på bilder og video der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg