mandag 17. november 2014

Gjennomsiktig rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Transparent rullegardin som passer fint i stue og allrom, og gir et enkelt og stramt uttrykk. Smarte og praktiske rullegardiner.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Thermoflex er en solvarmereduserende rullegardin hvor duken er laget av en spesiell solfilm. Solfilmen er gjennomsiktig slik at man får utsyn, men den stopper og reflekterer solens stråler. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Thermoflex reduserer solvarmen effektivt når det er sol ute og senker fyringsutgiftene i vintermånedene.


Solvarmereduserende og gjennomsiktig rullegardin. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.

Design, flammehemmende, mørkleggende, varmereflekterende, gjennomsiktig. Sun-x rullegardin reflekterer lyset som treffer den på utsiden. Elegante aluminiumsprofiler med gardin i aluminiumskassett.


Gardinen trekkes lett ned med håndtaket, Den låses nede ved hjelp av en fjær nederst i sideskinnene, og vippes opp med tverrskinnen. Det er to modeller som blir tilgjengelig: Fyrtur som er en lystett rullegardin , samt Kadrilj som er en mer gjennomsiktig variant. Disse har omsider dukket opp på Ikea. Produktsidene avslører heldigvis pris og hvilke størrelser de smarte rullegardinene blir tilgjengelig i. Hvis du bare trenger skjerming av og til, er sideseil perfekt.


Tenk på det som en rullegardin for utebruk, som både kan trekkes ned fra taket og ut fra veggen. Perfekt både på balkong og terrasse! Finnes både i mørk versjon og med halvt gjennomsiktig , lys duk. Bør trekkes inn om det blåser mye.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Som standard leveres rullegardin med fjær eller kjedetrekk og underlist i limt kanal. Kan leveres med ulike avslutningsalternativer og underlister i forskjellige farger og design.


Alle rullegardinene kan produseres med wire som er godt egnet for dører og vippevindu.

Kan skråskjæres og leveres med overrulling. Kjøp Gardiner og persienner gjennomsiktige klær på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Gardiner og persienner gjennomsiktige klær i kategorien Gardiner og persienner. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.


Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg