mandag 10. november 2014

Grå hus bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Store hus kan med fordel males mørkere farger.


Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene. En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig.

Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Last ned Grå hus bilder og arkivfotografier.


En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Her finnes mange inspirerende bilder av tak,.

Zanda Minster Mørk Grå. Det betyr at når du velger en grå farge, så bør du ikke velge en nøytral grå , for den vil oppleves både kald og blåaktig. Dette gjelder spesielt for lysere grå.


Om du vil at ditt hus skal oppleves som naturlig grått, skal du istedenfor velge en varm grå nyanse som trekker litt mot gult. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Hus fra Berge Sag RG. Mange kunder sender oss bilder av Talgø-produkter de har kjøpt og er stolte av. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.


Detaljer som dette har alt å si for hvordan sluttresultatet blir når du skal bygge hus. Men å se en husmodell i katalogen og prøve å se for seg hvordan huset blir med andre eksteriørdetaljer, det er ikke lett. Balance drivhus, grå - m². Et drivhus med klare veggpaneler og 2-veggs isolerplast i taket. Tenk på lyset og årstidene.


Her i Norge forandrer lyset seg med årstidene. Anbefaler Marnar Bruk sin Royal Grå - denne er mye mer grå i fargen. Møre sin blir nesten brun i forhold.


Jeg brukte Marnar Royal Grå kledning på mitt hus.

Jeg manglet noe vannbrett og forsøkte å supplere med bord fra Møre, men fargeforskjellen var så stor at disse kunne ikke brukes sammen. Tänk på att kulören upplevs starkare på fasaden än. Trendfargen som hverken er grå eller beige – men en perfekt blandning av begge to kjenner vi i Norge til som Greige.


I Norden er vi veldig glad i denne kombinasjonen, da Greige introduserer en myk og sofistikert, men også en eksklusiv følelse på veggene. Nå står den varmere nyansen Beige frem som en tydelig trend. Välj en grå färg som tonar lite åt beige.


Se bilder av et utvalg av eneboliger vi har bygget. Når du har svart på disse spørsmålene, er det kanskje lettere å vite om du vil ha et mørkt eller lyst hus. Når den beslutningen er tatt, ja da kan du starte å tenke på fargen!


Det finnes noen generelle huskeregler på hvordan lyse og mørke farger oppfører seg, og hva du må tenke på hvis du ønsker et fargesterkt hus. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Vi skal velge farge i et nybygd hus. Vi hjälper dig hitta rätt! Här hittar du olika kombinationer av hus med svart och grå färg som grund.


Köp direkt på nätet eller i närmsta butik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg