fredag 7. november 2014

Maling betong farge

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Bestill drømmeferien med Agoda.

Du kan farge betongen ved å tilsette jernoksidpigment i blandingen. Dette er et kraftig sort pigment som benyttes til å farge sementbaserte varer. Fargen vil ikke blekes over ti men det vil alltid være fare for kalkutfelling på en støpt plate som ligger ute. Dette vil framtre som hvite felter, og vil vises bedre jo mørkere støpen er. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Det er både morsomt og fascinerende å støpe betong selv, og det gjør det ikke noe særlig mindre interessant når du tilsetter farge til betongen. Vi har tidligere vist hvordan du selv støper hagebenker, benkeplater og plantekasser i betong.

I denne artikkelen vil vi derfor konsentrere oss om hvordan du farger betongen. Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget.


Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong , vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. På ubehandlet betong kan det være en fordel å bruke primer. Sluttresultatet blir sterkere og mer jevnt mettet, og noen systemer krever primer, men ofte kan du velge det bort. Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk (evt. ett med primer og med maling ). Begynn med å male langs vegg og.


Skrap bort løs maling. Da oppnår du best mulig vedheft 3. Mal strøk med egnet murmaling. Hell malingen over i et mindre spann med håndtak. Murtex Acrylic eller Murtex StayClean.


Det er enklere å håndtere, og du unngår å få smuss, fluer og lignende i hovedspannet. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk. Jeg skal støpe to benker av betong , og vil farge dem.


Hvordan gjør jeg det, og hvilke farger kan jeg bruke? Forside Tapet, farge og maling Male betonggulv og murgulv ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Er et betongprodukt som påføres som maling.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Facade Betong Gir en smussavvisende, vær- og fargebestandig overflate, som tåler. Fjerner maling fra pensler og ruller Se produkt. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs.


Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet. Kjøp på nett eller i butikk. Bare med en ny maling vil hjemmet få et helt nytt preg.


I vårt utvalg av innen- og utendørsmaling, pensler og tilbehør finner du nøye utvalgte produkter, naturligvis til lave priser, slik at du bare er et penselstrøk unna å gjøre hjemmet hyggeligere. Det er ekstra viktig at flaten er tørr, ren og fast, når du skal male en pusset fasade eller betongfasade. Undersøk derfor fasaden grundig før du maler over den. Sprekker og andre skader kan skyldes fukt og må alltid repareres. Det er også svært viktig å bruke riktig type maling og samme pusskvalitet som før.


Gulv malt med Diamond Floor i farge Base White Tenk hva litt maling kan gjøre Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg