tirsdag 11. november 2014

Bad inspirasjon blogg

Få ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.


Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter.

Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. La de inspirere av nye trender, eller hjelp til å velge riktige fliser på bad og kjøkken. Her på bloggen vår prøver vi å hjelpe deg å skape drømmehjemmet. Med tydelig inspirasjon hentet fra pulserende byliv og geometriske former hva angår arkitektur og infrastruktur, ønsker vi det industrielle baderommet velkommen med sine dempede nyanser av blått og grått.


Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Det første steget til nytt bad er gjennom en gratis og uforpliktende befaring.

En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Da vi laget bad på hytta skulle det være så rimelig som mulig, pent og praktisk. Vi laget en benk, flisla den og felte vasken nedi.


Under er det god plass til skittentøyskurv, kurver til dill og dall og alt det man oppbevarer på et bad. Oppå er det god plass til tannglass, bokser til sminke og andre ting som daglig blir brukt. La disse badeværelsene i bloggen inspirere deg. Finn badet som lokker frem smilet om morgenen. Inspirasjon til baderommet.


Ta en titt og finn et bad du vil trives i. Bad med oppbevaring bak kulissene. Jeg sitter å leiter litt etter inspirasjon til nytt bad her i huset. Jeg har alltid hatt lyse bad så derfor tenker jeg at det kanskje hadde vært moro med noe mørkere. Bad og Prosjekt AS har spesialisert oss på renovering av bad til fastpris for kunder i Oslo og Akershus. Vi samarbeider tett med kundene våre, fra tegning til ferdig bad , med størst mulig grad av forutsigbarhet, fokus på spesialtilpasning og kvalitet.


Mer inspirasjon og bilder?

Les Rørkjøp sin katalog her! Planlegg badet sammen med en fagperson. Går du med planer om å pusse opp et lite eller stort bad ? Da anbefaler vi å inkludere en rørlegger tidlig i prosessen – så finner vi sammen frem til praktiske løsninger slik at du får mest mulig ut av baderommet ditt. Jobben min handler først og fremst om å gi kunder nyttige råd om bad.


Ofte blir det også snakk om fordeler og ulemper ved produkter,. Med Jotuns våtromssystem og LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk på badet ditt og følge fargetrender på en helt annen måte.


I vår blogg finner du alltid nye og spennende artikler som engasjerer, gir gode råd og inspirasjon. Hent impulser til dine oppussingsprosjekter, få tips til en bedre hverdag og motta gode tilbud på alt du måtte ønske deg. Vi viser hvordan vi har lagt til ulike materialer og forskjellige muligheter for hvordan du kan spare plass og enkle måter å oppdatere ditt bad. Legg til en kontrast vegg.


Det å legge til en kontrast vegg kan være en flott måte å oppdatere et bad. Velg en vegg som du ønsker skal stå i fokus – på bad pleier bakveggen å være best. Vi feirer år og har laget et eget jubileumsmagasin proppfullt av inspirasjon og gode tips. Oppgraderte drømmebad med flis på flis Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, har badet til Vegard Aulie og Anette Hallén blitt forvandlet til et lyst og moderne fristed. Så utrolig fin og nyttig blogg du har her.


Jeg fant bloggen din da jeg søkte etter tips om baderomsinnredning, som jeg selv har blogger om :-) Jeg fikk mange gode tips fra deg her :-) Så tusen takk. Ta gjerne turen innom min blogg en gang å se hva jeg skriver, Hilsen Emma. Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser.


Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg