mandag 24. november 2014

Gulvlakk matt

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverk og motvirker nedbrytning av lakkfilm.

Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. TreStjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Junckers gulvlakk matt 5l.


Miljøvennlig lakk med svak lukt og god slitestyrke. Matt eller halvblank. Gulvlakk vanntynnbar matt liter. FDV-datablad - Norsk.

HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Norsk. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.


Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg. Både gamle furugulv og parketter av alle salg blir slitt med tiden. Hakk, riper og nedslitt lakk er hverken pent å se på eller lett å rengjøre.


Det finnes gulvlakker helt ned i glansgrad som kombinerer lakkens slitestyrke med det vakre utseendet til en olje. En slik lakk fremhever treverkets lø uten å korte ned vedlikeholdsintervallene, slik en olje ville ha gjort. Les tester og omtaler før du kjøper. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak.

MATT LAKK SER BLANK UT I FORHOLD. Kundene lurer på om gulvet er behandlet. Glem matt lakk, dette er noe helt annet. EIK UBEHANDLET OG EIK BEHANDLET MED ECOWOOD. SOM Å FLYTTE NATUREN INN I STUA.


Lys, luktsvak og hurtigtørkende. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke. Vi har produktet som passer ditt. Helmatt gulvlakk for tre og parkett.


Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende. Bruksområde Gulv og trapp i heltre og parkett, samt møbler. Gir ingen synlig lakkfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg