torsdag 20. november 2014

Husmaling farger

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Husmaling Velg riktig farge til huset Det er mye man skal tenke på ved valg av husfarge, og det blir gjerne verre jo flere farger man har å velge på. DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst! Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt. Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Farger til både interiør og eksteriør. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Velg en annen farge til grunnmuren som til huset.

Helt hvite grunnmurer kan ofte gjøre at huset svever litt, mens mørkere toner gir mer bakkekontakt. Begrens antall farger. Husk at alt rundt huset også har farger.


Velger du mange farger på ulike bygningsdeler kan det fort bli for mye av det gode. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Kan også brukes på underlag som metall, trykkimpregnerte uhøvlede materialer, plastbelagte underlag og mur.


Metall må grunnes med egen metallgrunning. Malingen har har en fantastisk inntrenging og beholder farge og glans år etter år. Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har Norges beste garanti!


Nye farger til grunnmuren.

For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren. De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge. Se alle farger (229) Se et utvalg av våre farger (110) Få tilsendt vårt nyhetsbrev.


Finn inspirasjon, interiør og fargeideer i vårt nyhetsbrev. Oppleves som lun og varm i tonen. Denne fargen er ofte benyttet som standard hvit på ferdigmalte hvite detaljer som vinduer og dører. Det snakkes mye om alle de ulike hvitnyansene – at hvitt ikke er hvitt. Den selvrensende Optimal Optiwhite får du i nærmere 1hvite og lyse farger ! Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset.


Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn din farge. Huset er vår viktigste eiendel. Og når vi skal igang med malejobben, ønsker vi å finne den perfekte fargen , og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart. Her i landet er det svært vanlig å male huset i en hvitnyanse.


Hvite hus er derimot mer krevende å holde pene og hvite, enn hus malt i andre farger. Malingen gjør det nemlig enklere å holde huset hvitt og rent år etter år. Hvilken farge skal du ha på huset? Styr unna trendfella, og se heller på helheten huset er en del av og hva du liker.


Da finner du fargen du vil trives med lenge. Det er ekspertenes tips til deg som er usikker på valg av farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg