tirsdag 18. november 2014

Det grønne kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Det Grønne Kjøkken er en restaurant og kafé i Oslo sentrum. Vår meny byr på glutenfri, organiske, allergivennlige og veganske retter.

Under krigen brukte motstandsbevegelsen lokalet som hovedtelesentral for kommunikasjon med London. Vi er en moderne kafé med noe for alle. Det grønne kjøkken er kjent for sin fredsommelige og stillferdige atmosfære, et sted man kan finne roen sammen med en venninne, venn, familie eller rett og slett alene i en ellers så travel hverdag. One of the most cosy place to have food - it was. Vi har plass til rundt gjester.


Grønne farger gir oss energi, glede og livsmot. Vakre rødrosa toner blomster blant det grønne og gir oss et ekstra piff i hverdagen.

De grønne fargene har blitt utrolig godt mottatt, både av interiørpressen og interiørelskere landet rundt. Cafeen er ikke av det prangende slaget, heller et sted det er lett å passere. Men vi tittet inn, og bestemte oss for å ta en liten lunsj. Menyen besto av diverse salater, supper, crêpes med diverse fyll, og noen andre småretter.


VH-Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og horisontale linjer. Prisnivået er fornuftig. Med de unike sporene for grep slipper du å frese inn i døren, noe som er vanlig for andre håndtaksløse kjøkken.


Det var masse salat ved siden av den franske toasten og de varmet opp kanelsnurrene, så de smakte som ferske. Jeg var på det grønne kjøkken med min familie. Det er åpenlyst at åpne hyller på kjøkkenet faktisk kan være upraktiske, når det gjelder støv og skitt.


Men det finnes en enkel løsning på det problemet: Gjør det til en vane å tørke dem av når innholdet er i bruk eller i oppvaskmaskinen. Det kan du enkelt gjøre ved bruk av en oppvridd klut. Ingen skal fortelle deg hvilken farge du skal ha på kjøkkenet ditt, det bestemmer du helt selv. Velg det du liker og som du trives med.


Du er lei av det hvite kjøkkenet , og synes det ser sterilt ut, og likt alle andre kjøkken : Ja, da har vi heldigvis maling. Vi dyrker det frodige og tar grønntonene med oss inn i interiøret som et tegn på tiden vi lever i.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Om Det grønne kjøkken. Du trår nemlig aldri feil med grønne linser med halloumi og ovnsbakte grønnsaker.


Det er langt fra hver dag en har tid eller mulighet til å eksperimentere på kjøkkenet. Da er det viktig å ha noen kjente kombinasjoner opp ermet som alltid gir godt resultat. For meg er grønne linser med bakte grønnsaker og stekt halloumi en sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg