torsdag 13. november 2014

Blindramme lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid. Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje-, akryl-, og temperamaling.


Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.

Oppspenning av lerret på blindramme. Det er mange penger å spare dersom man spenner opp sine egne lerret , og spesielt i de tilfeller hvor man får sine lerret sendt med post. Dette er også langt enklere enn hva mange tror.


Her vil du finne en beskrivelse om hvordan man strekker sine egne lerret samt det utstyret vi anbefaler for å få. I nettbutikken og butikken finner du. Etter at bildet er trykket på lerretsduken og har tørket én dag, monteres lerretsduken av erfarne fagfolk, på 4. Lerret på håndlaget blindramme. Det brukes limt tre av norsk furu, noe som betyr at man unngår at rammene blir skjeve over tid.


Rullene er delt opp i flere bredder og er tilpasset våre mest solgte størrelser.

Eksempelvis benytter man lerret i størrelse 50xcm. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. De har stort utvalg med flere typer.


Har også noen ganger vært innom og rammet inn og da tar de for å strekke lerret på blindramme 40xcm. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. En blindramme er en ramme av tre som lerret spennes rundt.


Både lerret og blindramme produseres etter ønsket mål, men vi har noen standardlengder det er greit å forholde seg til. Plakatlist med lerretsbilde er spennende nytt produkt for bilder opp til 70cm bredde (kanskje bredere i fremtiden), hvor vi kombinerer trykk på lerretsduk med lekre moderne opphengslister fra danske ChiCura. Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet.


Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. Vi tilbyr også oppspenning på blindrammer i aluminium.

Disse kan tilpasses på millimeteren og tåler store format. Velg svart, hvit eller ingen sidekant. Printes på kvalitets-lerretsmateriale i bomull med en hvit coating. Har vært innom ett rammeverksted. Små lerret til fotovegg, panaramalerret eller moderne kvadratiske lerret ? Uansett valg, Nfoto har topp produksjonsutstyr og erfarne fagfolk som sikrer best mulig kvalitet.


Kombinasjonen av lerret og blindramme blir i dagens kunstnersjargong også kalt lerret. Blindrammen er den rammen et maleri lerret er spent ut på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg