torsdag 27. november 2014

Bjar arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold. Medlemssider, portal og verktøy. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Bjar Arkitekter AS fra , Østfold.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser samt tilby en tryggere opplevelse. Når du klikker eller navigerer. Bjars vurdering: – Arkitekter har selvsagt makt over byutviklingen, og det er nok noe jeg har blitt mer bevisst på med årene. Jeg setter litt andre krav til de prosjektene jeg involverer meg nå i dag enn tidligere.


Vi driver et kontor som vil gi deg tilgang til et nyskapende arkitektmiljø med fokus på bærekraft og tidløs design. JSTA består av fem entusiastiske arkitekter. Kontoret har faste medarbeidere, og har kontorfelleskap med et annet samarbeidende kontor som gir oss større kapasitet etter behov.


Vi har fra til års relevant erfaring.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Glommen Brygge i Fredriksrad. Større boligprosjekter, eneboliger og hytter. Restaurering og historiske bygg.


Antall ansatte i bedriften er 2. Aksjekapitalen er på NOK 100. Arbeidsoppgaver: Totalrehabilitering av både ute og innearealer. Bolig på Hvaler eid av en energisk person med sans for biler, sykler og design.


Dette ble også utgangspunktet for innredningen. Arkitekter Fredrikstad - boligbygging, bygningsarbei nordbohus, snekkerarbei huskatalog, arkitektfirma, tilbygg, takrådgivning, byggfirma, bygg, tømrer. Jeg opplever også at vi ofte har kunder som gjør det samme. Fjord Arkitekter leverer arkitektoniske installasjoner og moderne bygg med høy kvalitet.


Det innebærer et bevisst forhold til estetikk, økologi og økonomi. Spor Arkitekter arbeider innenfor arkitektur, urbanisme og samferdsel. Foretaket har ingen registrerte ansatte.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Bjars forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. TRAFO arkitektur er interessert i alle prosjekter, så lenge vi får jobbe med og fremme god arkitektur. Vi tar oppdrag i hele Sør-Norge.


Uer et arkitektkontor med solid erfaring fra mange typer bygg - store og små, komplekse og enkle.

Med topp moderne programvare arbeider vi raskt og rasjonelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg