torsdag 27. november 2014

Sans farge

Sans er en gulaktig beige tone. Kan lett kombineres med kontrastfarger slik at det gir en dybde rommet. Er en varm beige tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


En lys mellomtone som oppleves som lun og varm.

En av våre mest solgte farger. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger.


Sjel – en svak gulaktig beige tone. Kom over bloggen din da jeg leter etter farger til soverommet mitt. Falt for wet sand og lurer på hva den grå fargen på stuen din heter…den kunne kanskje egne seg som farge på gavelveggen ?

En farge som er positiv for noen kan virke negativ for andre. Det handler om å finne sine egne yndlingsfarger. Denne lille hendelsen deles som en påminnelse om at unger har klare tanker om farger , hva de liker og at fargene påvirker dem. Så derfor er det lurt å la ungene være med å bestemme farger til eget rom.


Velger du SENS får du ikke bare vakre farger , men du tar også et bevisst valg om å velge det beste for din egen helse og innemiljø. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Balanse Verdens fineste blågrønne farge.


Trenden nå er mye grå og beigetoner i lyse nyanser. Nøytrale toner, men som likevel gir boligen identitet og lunhet. I forbindelse med boligsalg anbefaler vi fortsatt lyse farger som gjør at rommene virker. Et spennende interiørstudie til deg med sans for farger , belysning, teknisk tegning, rom og alt annet som har med interiør å gjøre. Når du har valgt farge : Mal hele rommet, ikke bare en fondvegg.


Variér gjerne med ulike maleteknikker.

Det er lov å male taket i en annen farge enn hvitt også, ja du kan til og med legge tapet i taket. Ikke bli hengende fast i hva som er vanlig eller lov og ikke – det er du selv om bestemmer i ditt eget hjem. BEIGE, GRÅ OG GRÅBRUNE FARGER FOR EN NATURNÆR INTERIØRSTIL. Gi rommet liv ved å blande gammelt og nytt.


Barnerommet i harmoni. La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Få tilsendt vårt nyhetsbrev.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror.


R80B forteller oss at dette er en rød farge med prosent blå. I og med at det er såpass mye blått i denne fargen vet vi dermed at denne fargen vil virke mest blå, men rødheten vil gi den litt varme. Hvis det kun er én bokstav i ledd dreier fargen som en ren gul-, blå-, rød- eller grønnfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg