torsdag 13. november 2014

Putetrekk 60x60

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Enkel og billig handel på Cellbes. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Denne innleggsputen passer ypperlig til mange av våre lekre putetrekk i forskjellige farger og mønstre.


Pute innleggspute 60xcm. Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt.

Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser.


Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Handle trygt på jotex.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster.


Tips en venn 1kr Antall. PUTETREKK - FLORENCE. Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse.

NB: vi selger også putefyll av dun. Denne puten har blitt laget av håndverkere som kan sitt fag gjennom generasjoner. Deres håndteknikk på farge trykk og broderi - gjør hvert eneste produkt unikt ! Variasjon på farge og mønster eller størrelse må ikke sees på som ufullkommenhet - men som unikt. Må strekkes i våt tilstand. Vårt eget Bellas Hus Brand er utviklet med tanken om at alle fortjener kvalitet i hverdagen - uten at det skal gå på bekostning av pris.


Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design. Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis!


Jo større putetrekk , desto større kvadratmeterpris, siden en større pute krever en forholdsmessig større del av kelimteppet enn en mindre pute gjør. Alle kelimputer sendes umiddelbart. Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg