søndag 2. november 2014

Hage inspirasjon bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Med sver og er derfor egnet også på tykke grener.


Når mørket slår inn, slår denne seg på.

Drives ene og alene på solcelle. Toppen av glede må være å nyte hagen fra en benk du selv har bygget. Vi viser deg hvordan du lager en enkel pen benk, som passer uansett hva slags hage du har.


Den er lettbyg og kan godt flyttes rundt i hagen etter behov. Trykk her for å se hvordan du går frem for å lage den. Foto: Anna og Anders Jeppsson. Lag et levende gjerde til.

Botaniske hager og parker i andre land er bestandig interessante å besøke, og Monets Hage i Giverny i Frankrike er ikke minst verdt et besøk. Våren byr dessuten på mange interessante hageutstillinger og arrangementer. Så nå er det bare å begynne å planlegge. Trenger du inspirasjon til uteplassen?


Vi har funnet frem smarte og fine ideer til uteplassen. Mer om Hage inspirasjon. På den måten får også hvert rom sin karakter og funksjon, noe som skaper en harmonisk og allsidig hage.


Et deilig loungeområde gjør det lett å slappe av ute. Sofaene er fra Karmameju, bordet og puffene fra Muubs. For de fleste av oss er det vanskelig å se hvilke muligheter som finnes i hagen. Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe til med å finne gode løsninger som er skreddersydd til din hage opg dine behov.


Her finnet du litt inspirasjon til hagen og uterommet fra Fryd Hagedesign. Interiørarkitekten kom frem til denne løsningen med et stort seil som rulles ned på en enkel, effektiv måte, helt elller delvis. Alt om hage , blomster, planter og uteplass.


Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips.

Bonytt Rom1Maison Boligdrøm. Ny blogg for alle hageglade! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Arkitekt: Trond Fossen.


Inspirasjon : Terrasse i flere nivåer. Denne finske hagen og terrassen ble spesielt utformet av landskapsdesigneren Heidi Hannus. Her får du tips til terrasseinnredning, og hvordan den blir til et ekstra rom. Her blir du garantert inspirasjon til å fikse. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.


Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året. Jeg har så utrolig sansen for Claus Dalbys hage , derfor har jeg funnet noen flotte bilder på nettet som jeg bare må dele. Selv suuuuger jeg inspirasjon herfra til vårens nye prosjekter, og har bestilt godvær til denne helgen. Tone Minde er utdannet Hagedesigner med utdannelse og praksis i England og Norge. Hun er hageskribent, holder foredrag og blogger om hage og hageplanlegging.


Les også på Min Oase: Se flere av lesernes vakreste hagebilder her. Slik driver du frem kvister i blomst inne. Hei, jeg er Gunnhild er landskapsarkitekt og brennende interessert i hage , form, uterom, planter og hvordan omgivelsene våre påvirker oss.


Finn inspirasjon fra noen utvalgte prosjekter ang. Her kan du fort oppdage nye idéer til ditt neste hageprosjekt. Bilder til inspirasjon. Her publiserer vi noen bilder fra fjorårets anlegg. Det første bilde viser en trapp av Aaltvedts Rådhus blokker.


Samtidig ble det laget en rampe med Rådhus belegningsstein. Det siste bilde viser montering av to rader storgatestein. Huset har store skyvedører både ut mot en skjermet hyggelig hage og i stuen og spisestuen, som vender ut mot havet.


Fontenen på terrassen gir ro og rislende lyder av vann for en stille stund i skyggen. SE HVOR STILIG huset ser ut innendørs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg