mandag 24. november 2014

Salg på gardiner

Salg på gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Salg på gardiner

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nå har vi salg på mengder av gardiner i flere farger og design.


Har du spørsmål om produktet? Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.


Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Princess har et bredt og tidsriktig sortiment og har til en hver tid flere kampanjer - her finner du gode tilbud - princessbutikken.


Salg på gardiner

Liftgardiner ligner på roll up- gardiner , med en overlist og en underlist mellom gardinstoffet. Liftgardinen har, i motsetning til roll-up- gardinen , et snorsystem innsydd i stoffet. Høyden reguleres dermed med en snor som henger på den ene siden av gardinen. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner.


Salg på gardiner

Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Vi har alt du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Cellbes på Internett og på postordre!


Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg