mandag 10. november 2014

Klokken i thailand

Stort utvalg og lave priser. Været i Bangkok, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer til. Klikk på en by eller bruk søkefeltet. Klokka — Verdensuret.


Se hvor våre langstidsreiser går.

Kypros, Mallorca, Portugal, Spania. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! Det er den samme tidssonen i hele landet. Thailand hedder Bangkok.


Buddhismen er den største trosretningen, prosent av befolkningen bekjenner seg til denne. Levert av timeanddate. Denne siden inneholder alltid riktig ti klokken er synkronisert til atomklokkene der ute på internett.


Nettstedet er mobil-kompatibel og vil fungere godt i både mobiler og nettbrett.

Lurer du på hva en uke er det så besøk kalenderen , eller noen av de andre nettstedene til høyre. Men tiden begynner å bli knapp. Förutom lokal tid hittar du även tidsskillna soluppgång och solnedgång för dessa platser! Alle oplysninger i kassen opdateres automatisk, så du altid kan se, hvad klokken er, hvilken dag den er, og hvilken del af dagen det er lige i øjeblikket i Bangkok. Generelle fakta om Bangkok.


Hvad er klokken i KØBENHAVN, Danmark? Burma tydet på et dødstall på rundt 600. Det klare flertall av dødsofre bekreftet i India er fra delstaten Tamil Nadu. Hundrevis av thailendere sto klare utenfor Grand Palace da kroningen startet klokken 10.


Her vises alle verdensure og klokken i alle storbyer i verden herunder dem i Finland. Det sørste jordskjelvet målte 9. Pårørende er varslet. Utenrikstjenesten kan ikke kommentere ytterligere enkeltdetaljer i en pågående konsulærsak, sier pressetalsperson Per Bardalen Wiggen i en epost til NTB.


Politiet fikk melding om brannen rundt klokken på morgenen lokal tid. Hvis du er usikker på hvilken dag det er, vil det også blive vist, både dato og klokkeslæt det dag i. De fleste kontorer er stengt.

Glem den berygtede ø, Phangan. Når Bangkoks indbyggere vil feste igennem, strømmer de til Koh Samet. Hver søndag klokken 11. NB: Det kan hende at vi noen ganger har kveldsgudstjeneste.


Følg med på vårt nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg