tirsdag 25. november 2014

Fransk kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Bestill Fransk mat hos Just Eat.


Hundrevis av forskjellige restauranter.

Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører. Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ? Det franske kjøkken er mat fra Frankrike. Den er utviklet gjennom mange hundre år med sosial og politisk forandring. I middelalderen ble det kjennetegnet av ekstravagante banketter med utførlig utsmykkede og sterkt krydrete matretter som ble laget av kokker som Guillaume Tirel. Hvis du velger kjøkken i model Sense som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet.


Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet.

Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt. Vi introduserer Fransk Bistro - et kjøkken for deg som elsker den rustikke stilen! I vårt bistrokonsept kan du få kjøpt både vegghyller, takhyller, skafferi, vitrinedører, avlastningsbor metallben og endebokhyller. Fakta om det franske kjøkken. Frankrike har ett mangfold av råvarer og er med sitt varierte klima en kilde til ett utall av variasjoner innen mat.


Fransk mat nytes hele verden over å er i mange sine øyne det mest kulinariske kjøkkenet hvor lidenskapen for råvarene er veldig stor. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Skjær løk, bacon og paprika i biter. Fres det sammen med sjampinjong i en gryte. Er baconet magert, bruker du litt smør til å steke i. Brødsmulesti Store norske leksikon Mat og drikke Mat Tilberedningsteknikker og grunnbegreper i matlaging Kokekunst, tilberedning av de forskjellige næringsmidler slik at rettene blir velsmakende, næringsrike og lett fordøyelige.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året.


Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique. Hartnet formidler fransk kjøkken og møbler til det norske markedet. Enda et bevis på det franske kjøkkenes omfang er den norske kokkeutdannelsen i dag.


I tillegg til at rettene alltid er oversatt til fransk har eleven også franske språktimer der det fokuses på franske matuttrykk.

Innad på restaurantkjøkkenet har kokkene ulike oppgaver og yrkestitteler. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Maleriet ble oppdaget i et fransk kjøkken. Gratinert med ost og litt timian på toppen kan du servere denne enkle løksuppen både til hverdags og fest. Maleri funnet i et fransk kjøkken solgt for 2millioner kroner Se video fra da funnet først ble kjent. Et sjeldent mesterverk av den italienske middelalderkunstneren Cimabue som ble oppdaget i et fransk kjøkken , er solgt for 2millioner kroner.


I Belgia er fransk språk nummer to av tre offisielle språk, og det er morsmål for ca. Fransk er det nest viktigste av fire offisielle språk i Sveits, og det snakkes av ca. For å vinne markedet, er det avgjørende med best kvalitet, finish, design og pris !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg