onsdag 23. november 2016

Jotun lady supreme finish tørketid

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Lett sliping mellom strøkene anbefales for best sluttresultat. Forarbeid Underlaget skal være rent, fast og tørt.


Ubehandlet gulnet panel vaskes med JOTUN Spesialrens gulnet panel, 1:10.

Slipes lett og avstøves. Tidligere malt treverk: Rengjør med JOTUN Spesialvask før maling. Vanntynnet svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Vegg,. Om du ikke klarer å jobbe fort nok så bør du maskere opp alt slik at du,litt spissformulert, kan sause på. To strøk er gjort på en kvel da malingen har kort tørketid.

Det er lurt å fjerne maskeringsteipen før siste strøk er tørt, i tilfelle det har lurt seg litt maling under kanten på teipen. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Lady Supreme Finish (liter) Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 2. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Over 6innlegg på instagram er tagget med den fargen.


Finn laveste nettpris her. Jeg var så nysgjerrig på denne malingen at jeg nettopp har kjøpt inn maling til et framskap som skal fornyes. Det sies at den skal ha suveren utflyt, selv på detaljer som dører og lister. At den i tillegg skal være har vaskbar og robust, lover godt. En miljøvennlig og havblank akrylmaling med rask tørketid.


Et alternativ til denne malingen er beckers supreme finish. Dette er noe lurium som forlenge tørketiden på vanntynnbar maling. Vi skulle male andre strøket nå (etter timers tørketid ), men vi er usikre på om det. Den har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer.


En unik teknologi gir en har vaskbar og robust overflate som sikrer at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge.

Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Så må du prøve å mattslipe på folien med et fint sandpapir. Grunn så med Jotun Heftgrunn. Følg angitt tørketid.


Stikkord for dette flotte kombinasjonsproduktet er lav pris, flere bruksområder, kort tørketid og pent sluttresultat. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg