onsdag 2. november 2016

Dekke bord til jul

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.

Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Dette innlegget ble skrevet i Dagens tips, Jul og merket blogg, bord dekk deg, bord dekking, borddekking, Bordpynt, dagens tips,. Julelue Oh Deer med lys til jul. Skal du være vertinne i julen er det stas å lage det vakreste julebordet som alle snakker om.


Vi sitter ofte lenge rundt bordet og ønsker oss en hyggelig atmosfære med blomster og lys, i tillegg til den gode julematen. Vær raus med blomster og lys når du skal pynte julebordet. Tips til å dekke et vakkert julebord i grønt og hvitt. Juleforberedelsene er i gang for mange, og ideer til dekking av julebord er noe som er ettertraktet. Når man jobber med styling og fotografering som det jeg gjør starter julen tidligere enn folk flest.


I år har vi byttet ut til to nye typer som vi håper du vil like. Disse er anvendelige til mye og er veldig dekorativ. En søt og feminin tvist, sier Glenne.


Et høydepunkt i julen er å dekke et vakkert festbord til gjestene. Nå som endelig julehøytiden er her, kan vi bruke kreativiteten til å gjøre det ekstra hyggelig rundt bordet. Her får du litt inspirasjonen til å dekke et et ekstra fint bord enten til julemiddagen med familien, eller til nyttårsaften med venner!

Jeg vet at mange sverger til rødt når det gjelder jul , men jeg synes det er gøy å av og til gjøre noe som er litt utradisjonelt, jeg har derfor laget dette i sort og gull. Jeg synes det passer særlig godt til et nyttårs bord. Men er også fint til julens andre sammenkomster. Romantisk og intimt bord for to. En perfekt unnskyldning for å dekke et romantisk bord for to fylt med levende lys, farger som smaker av romantikk, og mat og drikke som forfører.


PS – Bordet for to passer også godt til venninnemiddag eller dekk det til flere og. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Billige og stilige designede bord. Design din egen julegave med navn og bilder.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Ha det moro og gjør det du liker, så blir det fint likevel. Skal du designe et julebord til jentegjengen kan du til og med dekorere bordet med glitrende pastellfarger med for eksempelvis grener av gran i midten av bordet dekorert med kubbelys i pastellfarger, samt en julekule i en pastellfarge på hver tallerken gravert inn med navnene til gjestene. Under har Finn Schjøll tatt utgangspunkt i ett bord som kan forvandles til tre forskjellige stiler, slik at du kan la deg inspirere.


Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne- bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Under bordkort finner du alt fra ’klassiske’ kort til kreative bordkort til glassene, bordkortholdere og andre kreative løsninger! Server snacks og tilbehør i søte papiresker og beger.


Borddekking til konfirmasjon og dåp. Det nærmer seg høysesong for dåp, konfirmasjon og bryllup og derfor spurte vi vår superstylist fra Bryllup- og Festavdelingen, Marcus, om å dekke bord tilpasset de ulike anledningene. Til vår store begeistring sa han ja, og vi fikk bli med på reisen fra ren duk til de flotteste festbord!


Dekk et flott festbord på minutter. Familien Engebretsen feirer jul på den vakre hytta deres i Tønsberg. Slik dekker du lekre bord til hverdags.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg