mandag 7. november 2016

Tømmerhytte interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Sjekk ut Tømmerhytte Interiør.


Interiør på tømmerhytte Slik gjør du hytteinteriøret personlig Se hvordan disse hytteeierne har fått et personlig, lunt og harmonisk interiør på. Midt i skogen, etter en humpete og karrig skogsvei omkranset av blåbærtuer og lyng, åpenbarer det seg en frodig plass med en liten tømmerhytte.

Hytta er enkel, uten vann eller strøm, men etter en grundig oppussing har hytta nå et inspirerende og gjennomført interiør. Vår visjon er å kunne gi muligheten for å bygge et drømmehus til hver kunde, hvor moderne uttrykk ivaretas med. Laft med tradisjoner. Håndlaftet laftekasse til tømmerhytter av seinvokst malmfuru. Tradisjonelle laftebygg tilpasset kunden.


Vi produserer alt av hytter, stabbur. BergWien Massivtre har. Med ekstern leverandør av tømmerkassa leverer Valdres Hytter AS solide tømmerhytter ferdig montert og klare til bruk på hyttetomt.


For kvalitetens skyld leveres en rekke av materialene bl.

Dette gjenspeiler seg i alle detaljer. Silja i Sverige, Nordan vinduer, Boen partkett, LHM kjøkken og interiør , Nittedal torv, Schiedel piper, og andre kvalitetsleverandører. En dus og naturlig palett med grønntoner gjør seg godt i et interiør som inspireres av markens grøde. Grønne frodige farger i kombinasjon med en frisk lillatone som er som hentet ut i fra den vakreste markblomst.


Latlaft produserer moderne tømmerhytter av høy kvalitet, laget i furu. Få vite mer om produksjon, materialer til trehus, tekniske data og bygningsteknologi! Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us. Helt siden hyttedrømmen begynte å ta form for femten år siden, var det en tradisjonell norsk tømmerhytte som stod på ønskelisten.


Når valget endelig skulle tenkte de et øyeblikk på en mer vanlig trehytte som jo ville bli langt rimeligere. Men tømmerhytte ble det. De er begge fasinert av tømmer som materiale. Drømmehytta - vårt utvalg av nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter.


Her er det flere størrelser og prisklasser å velge i. Våre hytter Finn din egen tinde. Hvilken Tinde passer for deg? Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker.


Derfor har Tinde utviklet. Rom for Rom Interiør AS. Etter byggingen av tømmerhytte høsten , sitter vi med gode erfaringer etter handelen og samarbeidet med Latlaft.

Firmaets representanter og ansatte har vært profesjonelle og ryddige å forholde seg til igjennom hele prosessen. Vi har fått raske tilbakemeldinger på alle de spørsmål, endringer og tilpasninger vi har ønsket. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg