onsdag 9. november 2016

Funkis bad

Her er et knippe inspirerende hus i funkisstil – og selvfølgelig er de lekkert innredet! Mørke bad tiltaler meg mer og mer – Det virker så mye mer koselig enn de hvite som jeg til nå har hatt i mine hus – I dette badekaret kunne jeg godt trives, en god stund av gangen. Paret hadde bestemte meninger for hvordan drømmehuset skulle utstyres med flotte baderom. Lucca – et luksuriøst funkishus.


Uinnredet omkledningsrom.

Mulighet for 50mm gulv isolering som tilvalg. Store vinduer for god utsikt. Varmtvannsbeholder som rommer liter kan monteres. Leveres som byggesett med monteringsanvisning.


Stuen har åpen kjøkkenløsning og det er rikelig med plass til både spisebord og en koselig TV-krok. Her har du i tillegg kjellerstue, bad , vaskerom og teknisk rom og bod. Fra kjellerstua er det direkte utgang til hagen.


HTH kan, i tillegg til kjøkkeninnredning, også levere innredning til bad og garderober, samt prosjektløsninger i større og mindre målestokk for profesjonelle kunder.

Om oss har undervalg. Jeg foretrekker også eget bad , og kunne godt betalt mye mer i egenandel. Men jeg er takknemlig for en flott helg!


Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Begge etasjene har eget inngangsparti, slik at du kan velge den hovedinngangen som passer best for tomten din. Ordet funkis er lånt fra svensk (skal ikke uttales fønkis) og ble en tid regnet for å være vulgært, men brukes i dag vel så mye som begrepet det kommer fra. Funkis med et lekkert visuelt ytre. Dette gjør at annekset kan brukes året rundt og kan godt brukes som gjestestue eller kontor i hagen.


Toulouse leveres med isolasjon i tak, vegger og gulv. Norsk leverandør av arkitekt tegnede Lammi murhus. Men han tror nok også funkis er et moteord.


Det viktigste er å få folk på visning, og da kan funkis fungere som et godt signalord.

Når man søker på Finn. Bare tre av dem var bygget i funksjonalismens tidsalder. På Storhaugen, Byåsen skal vi bygge en flott og moderne funkis enebolig med mulighet for utleie. Her ligger alt til rette for en trygg og aktiv livsstil med kort vei til skog og turterreng, både sommer som vinter. My-Hus presenterer- funkis tomansbolig!


Twins er en stor og innbydende funkis tomannsbolig over to etasjer. Praktisk planløsning med hele tre soverom og to baderom i hver leilighet. Denne boligen kan vi også levere til skrå tomt med tilbakefyllt underetasje. Stor stue med skyvedør til terrase, kompakt kjøkken, ett bad og vaskerom i. Vi hjelper deg hele veien. V åre partnere MAK Group presenterer funkis enebolig!


Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Milano er en eksklusiv funkis enebolig med to etasjer, carport og sportsbod. Stor åpen stue-kjøkkenløsning, ett bad og et ekstra rom (som kan brukes til kontor eller soverom) i hovedetasje. Tre soverom og ett bad i andre etasje.


Vi i MegaFlis har et enormt utvalg av produkter til ditt bad og til VVS. Hos oss finner du garantert et produkt du ønsker deg – til en hyggelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg