mandag 14. november 2016

Barnerom inspirasjon

Alt av Interiør til Barnerommet. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.

Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Fri frakt over 7kr 3dagers åpent kjøp Rask levering Konkurransedyktige. Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet.


Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom !

Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv.


I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former. Det kan bli så fint som bare det! Her byr vi på inspirasjon til barnerom.


På Lekmer finner du blant annet oppbevaring barnerom. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange.


Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem. Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.


Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt? Hvitt barnerom med lyseblå detaljer.


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger! Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme. Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg