onsdag 23. november 2016

Pastellfarger interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris.


En vakker og dekorativ vase i pastellfarger fra Bloomingville.

Vasen fåes kjøpt hos Concret Interiør. A pretty accent to any room. It added a nice finishing touch to the room. I vår duse sommerpalett fra Jotun SENS finner du farger som er hentet fra vårt eksisterende fargeutvalg, og fargene kan blandes i både SENS og LADY.


Vi har satt sammen et knippe duse avdempede pastellfarger som hinter om late, deilige og solfylte dager. Skikkelig sukkertøy for øyet. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert.


Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.

Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. I form av interiør kan du skape akkurat hva du vil. Enten det er nøytrale og sterile flater, eller tett og intimt innemiljø.


Du har en verden av ting å velge i - Men det som kanskje er viktigst av alt når vi innreder våre hjem, er å kjenne etter hvem vi er, hva vi ønsker at hjemmet vårt skal gi oss og hvilke farger og ting som gir oss de rette følelsene. På fargekartet er den satt sammen med Havblå samt en grønn, et par brunaktige og en fersken nyanse. Men vi kunne tenke oss et interiør med en myk, dempet atmosfære med blått ton-i-ton. Pastellfarger er farger som betegnes som duse. Noen av de mest brukte pastellfargene er lyseblå og rosa.


Navnet pastell er flyttet over fra en kunstform som bruker fargekritt. SIDE2): Interiørmoten endrer seg på ingen måte like raskt som motetrendene, men når det kommer til farger ser man ofte de samme tendensene på interiør og klær. Klassisk stableleke i nydelige pastellfarger. Denne leken er laget i tre og består av syv tykke ringer som skal stables på en pinne.


Løft av kulen på toppen av pinnen, tre ringene på og la barna tenke seg frem til den mest logiske rekkefølgen. Helt super for utviklingen av finmotorikk og fargegjenkjennelse. Malt i giftfri farge.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Sprell har også unikt barneromsinteriør som ikke finnes andre steder. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Tjaberg forteller at særlig duse pastellfarger nå har tatt over for hvitt og grått som de nye nøytrale nyansene. Mørke blåfarger er også populære.


Moteverden påvirker interiørtrendene og en farge som rosa har blitt mye brukt i både klær og interiør de siste årene, og er fremdeles aktuell. Sterke kontrastfarger og spreke fargekombinasjoner var også populært. Mange pusset opp boligene og kjøpte nye møbler, ofte med lånte penger eller kredittkort. Det blåser en vind over norsk design om dagen.


Flere designere har nå produkter hos store seriøse aktører ute i Europa. Som lampen fra Andersen og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg