torsdag 17. november 2016

Betongblokker mur

Våre betongblokker Multi 1 Multi og Multi er anvendelige og robuste. De kan benyttes til ringmur til bolig, eller som en frittstående mur i hagen. I utgangspunktet er det belastningen som skal tas opp, som er førende for hvilke blokkbredde du skal velge.


Betongblokker Multi er anvendelige og robuste. Velkommen til oss fra kl.

Murblokker er ideell til grunnmur, næringsbygg, bolighus, mindre garasjebygg og lignende. Vil du vite mer om egenskapene til betong? For øyeblikket produserer Ølen Betong daglig åtte til ni kvadratmeter av den nye ru mureklossen, 1. De første blokkene produseres til prosjektet som begynner ved gressbanen i Skjold denne måneden, forteller Oddvar Høllan salgskonsulent i Ølen Betong.


Vi skal til med en stor jobb. En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Muren kan settes opp som rett, buet eller i sirkel. Murer over meter defineres som en høy mur.

Dette nettet festes mellom skiftene i muren og rulles ut horisontalt bakover i massene. Drenerende masse fylles deretter i nettet slik at dette holdes på plass. Muren er praktisk talt like solid som en helstøpt mur , men prosessen var enklere og man kunne gjøre en god del selv.


Det er både en praktisk og økonomisk fordel og i tillegg et fruktbart stykke kroppsarbeide. Vi tar gjerne i mot flere tips og erfaringer med forskalingsblokker i debatten under artikkelen. Big Block er massive betongblokker med naturtro overflate.


Som et alternativ til naturstein er dette en mer effektiv, stabil og rimelig løsning. Trenger du vegger til garasje, ringmur eller skillevegger i boligrom? Kanskje en hel grunnmur til bolig eller frittstående mur i hagen?


Da er Multi betongblokker svært anvendelige og robuste. Med sin slanke utforming er den et ypperlig alternativ til forblendet fasadebekleding. Averøy ReCon har en naturtro overflate som minner om bruddflaten i granitt. Blokkene låses sammen med not og fjær.


Forside Grunnarbei mur og betong Isolerte betongblokker. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Recon mur blokkene blir produsert i vår nye ”WetCast” linje og er produsert i bløt betong.


Regler for når støttemurer skal byggeanmeldes kan variere fra kommune til kommune.

I Asak Miljøstein sine brosjyrer for støttemurer har vi laget veiledende dimensjoneringstabeller med gitte forutsetninger, som skal være til god hjelp ved planlegging, dimensjonering og bygging av de fleste murer inntil meter høyde. Hjelp til dimensjonering? Splittblokken er et meget godt alternativ som støttmur der det er naturlig at muren er helt loddrett (ikke heller innover i terrenget).


Er også fin til hagemur (mindre mur til f.eks. å lage blomsterbed etc.). Benytt gjerne toppstein som avslutning på muren for et flott resultat (se tilhørende produkter).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg