torsdag 10. november 2016

Menu vase

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Ordet échasse er fransk for stilter - og denne rundbundne vase er forankret til bordet med fire slanke bein som ligner stilter. Vasen tar inspirasjon fra testrør i laboratorier, og i likhet med originalen har Échasse en klassisk drop-lignende form, laget av farget glass som gir vase et unikt uttrykk. Glass i Smoke, understell i messing.


Nydelig vase i all sin enkelhet. Vasen setter fokus på skjønnheten av en enkel blomst eller gren. Tanken bak Troll Vasen startet som en undersøkelse av egenskapene til glass, hvordan intensiteten av farge endres avhengig av tykkelsen på materialet.


Theresa har hentet inspirasjon fra prøverør som brukes på et laboratorium, når hun har utviklet vasens form.

Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Norges førende designbutikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Designet er stilrent og strippet ned til kun det absolutt nødvendige for å virkelig vise frem det estetiske med en enkelt plante. En eksklusiv vase i farget glass og messing som kombinerer materialene på en lekker måte. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet.


Ordet échasse er fransk for stylter, og vasens runde base står støtt på bordet ved hjelp av fire slanke ben som minner om nettopp stylter. Dråpeformen er inspirert av klassiske reagensglass, og gir vasen et unikt uttrykk. Kategori: Dekorasjon Interiør.


Vasen Troll er en vakker vase inspirert av malerier fra den kjente norske kunstneren Theodor Kittelsen og norske folkeeventyr. MENU Troll Vase Small, Smoke. POV Circle Vase Large, Black Note Design Studio. Sett fra en vinkel ser den ut som en flat grafisk tegning. Formgiver Amanda Bertz har skapt en elegant og vakker vase med et skandinavisk uttrykk.


Designeren har også tydelig vært inspirert av Japan og av papirbrettekunsten origami. Scandinavian designed gift ideas for the holiday season.

Folded er vakker både med og uten blomster. Find the perfect home decor, lighting, and furniture ideas for friends and family. Inspirasjonen til vasene kommer fra norske eventyr om Nøkken.


In subtly curved shapes, this knife, fork and spoon set is perfectly shaped for little hands to hold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg