mandag 7. november 2016

Jotun hvit te

Vi søker i alle verdens hjørner for å finne frem til de deiligste råvarer. Stort utvalg av te hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket. Er en gulaktig beigetone. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser.


Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. Kokos – en dempet beige tone. En lys og behagelig beigetone som er noe dempet i uttrykket.


Taket er helt kritthvitt malt med hvit base perfection takmaling.

Tror dere frostrøyk kunne passe her? Er på let etter en helt lys, varm brekk fra hvit. Vurderer også å male alt av vinduer og listverk i klassisk hvit. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. En dempet brunbeige (greige) tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Gratis frakt fra 6kr.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Styr unna Kraftvask, eller egne blandinger som f. Skal du kun vedlikeholde med en vask, benytter du Jotun 2-i-Husvask og Soppfjerner. En perfekt dempet beige tone som skaper lunhet og varme i rommet. LADY Minerals Revive er som skapt for enkel fornyelse.


I denne lune paletten finner du vakre LADY-farger i utvalgte grønne og gyllengule toner. Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. OPTIMAL OptiWhite er en selvrensende husmaling utviklet for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp.

Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger. Fargen som er der fra før på tømmerveggen, ligner Perlegrå, og har da et rosaskjær som jeg vil fjerne. Tak og vinduskarmer blir i bomull. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Malingen tørker raskt og er overmalbar etter kun én time.


Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til tak. Riktige farger er godt for trivselen, trygg maling er godt for helsa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg