onsdag 9. november 2016

Kuddfodral

Kuddfodral som matchar din stil, säng eller soffa. Styla soffan och inred ditt hem med snygga kuddar. Förnya med ett kuddfodral i sammet eller shoppa något mönstrat som matchar din stil, säng eller soffa. Se utbudet alla våra kuddfodral ! De tillbehör som du väljer för att komplettera dina soffor och fåtöljer kan säga mycket om din inredningsstil.


Vi erbjuder ett sortiment av olika kuddfodral som du kan mixa och matcha för att bäst passa din stil.

Idag är det mycket vanligt med kuddfodral och dekorativa kuddar som uttrycker stil och personlighet. Vi använder oss av den mjuka inredningen i hemmets alla sittmöbler såväl som på sängar och till och med på golvet i dekorativt syfte. Handla enkelt online hos ellos.


Förnya utseendet på dina kuddar med kuddfodral från JYSK. Det höjer mysfaktorn och är enkelt och billigare att förändra inredningen i ett rum. Observera att det inte ingår innerkudde i de produkterna som heter ” kuddfodral ”. Till prydnadskuddar från Designers Guild och Mimou ingår alltid innerkudde men då står detta i produktnamnet som kudde istället för kuddfodral.


Printat kuddfodral i bomull, printad på både fram- och baksida.

Innerkudde säljs separat. Den som någon gång lagt en kudde bakom nacken vet hur skönt det kan vara! Sätt dig bekvämt i ett hörn med en kudde bakom ryggen och läs sedan din favoritbok. Har du sedan en kopp te på greppvänligt avstånd? Då är det vardagslyx!


I en enfärgad soffa blir prydnadskuddar ett spännande blickfång. Något man ofta glömmer när det kommer till kuddar är att man inte hela tiden behöver köpa nya. Att enbart köpa kuddfodral är ett ännu enklare och billigare sätt att förändra inredningen i ett rum. Här hittar du vårt breda utbud av kuddfodral i en mängd olika material och mönster.


Idag producerar vi urbana, användbara och helt unika produkter med samma omtanke om såväl naturen som människans behov. Matcha gärna dina kuddfodral med plädar och filtar – detta hittar du också hos oss! Att handla dina hemtextilier online är smidigt och bekvämt, dessutom får du en bra översikt över vårt sortiment.


Beroende på vilka mått dina kuddar har kan du välja bland olika storlekar på kuddfodral hos oss. Trendcarpet säljer kuddfodral i de klassiska och mest populära storlekarna. Fyll soffan med blandade kuddar för hög mysfaktor. Med kuddfodral kan du enkelt förändra hemma efter säsong, trender eller humör.


Kuddar bidrar till en ombonad och hemtrevlig känsla och ger dessutom extra komfort i soffan eller fåtöljen.

Vi levererar färdigsydda gardiner i bra kvalitet till rätt pris. Längder, panelgardiner, hissgardiner, metervaror – vi har gardiner i alla färger och för alla. Prydnadskuddar i olika färger och former. Vare sig du söker några små, diskreta eller stora kuddar som statement piece, så finns det gott om variation att välja bland hos oss på Sleepo. Bemz tillverkar kuddfodral till soffkuddar i alla storlekar och färger - bland annat kuddfodral till IKEA-sofforna Ektorp, Karlstad och Beddinge.


De tillför även komfort samtidigt som de ger hemmet en ny look till ett relativt lågt pris. Vill du sätta din personliga stil kan du enkelt mixa kuddar i olika färger, former och mönster. Piffa soffan eller sängen med kuddar i olika mönster och färger, tillsammans en mysig pläd blir rummet både mjuk och inbjudande.


I Hemtex webbshop hittar du mängder av prydnadskuddar och soffkuddar i olika färger och mönster. Köp din soffkudde online eller besök en av våra butiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg