onsdag 16. november 2016

Male hytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder.

Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Fremst av alt kan du velge å beise hytta, og på den måten fremheve treverket og strukturen på en måte som virkelig lar naturen komme til sin rett. Male eller beise på hytta? Her får du forslag til tre gode fargepaletter til hytta.


Hvilken passer best på din hytte ? Skal du male panelen på hytta er det smart å bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning, så slipper du å kvistlakke. Hvis du bruker SENS er det helt tryggt å sove i rommet den samme dagen som du har malt. Det kan være kjekt på hytta.

Stikkordene rent, tørt og fast – det er viktig å legge seg disse på minnet, når det gjelder underlaget du skal beise eller male på! Teknisk Service i Jotun tipser: – Kledningen skal ikke ha mer enn prosent fuktighet når man maler eller beiser, så se an været før du starter. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være.


Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Guide til fargesetting av hytte 26. Fargesetting av hytter er ingen privatsak. Personlig smak bør i enkelte tilfeller vike for hva som tjener naturlandskapet og allmennheten for øvrig.


Hva som er stygt og pent er en smakssak, men kunnskap om fargene er nødvendig for et vellykket resultat. Disse bør derfor males med en mørk grå farge, eller eventuelt forblendes med stein. Hvit grunnmur gjør at hytta ikke kommer i kontakt med terrenget, men gir inntrykk av at hytta ”svever”.


Sammenheng med hytta og terreng får man ved å male grunnmuren i en mørkere farge som knytter kontakt med landskapet. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Generelt gjelder regelen at hytter i tyngre natur, som fjell og innlan best kler tyngre, rikere farger, mens hytter i kystlandskap godt tåler lysere farger. Kontrastfargene bør ikke ligge veldig langt unna hovedfargen, så ton de gjerne ned og finn en nyanse som ligner hovedfargen.

Det aller beste er kanskje å la alt gå i samme farge. De fleste som maler sommerhuset innvendig ønsker seg en lysere hytte. Egghvit er førstevalget for mange, en gulaktig hvittone som fungerer utmerket til andre farger med gule undertoner, for eksempel gulaktige beigetoner. Se hvordan du skaper flotte og naturlige rom i din hytte. Enten ved forvandling og lysning av furupanel eller vakre beisede og malte flater.


Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun - Laftepanel - Tømmerpanel - Rundtømmerpanel - Klassisk. Jeg ville egentlig tilbake til Kragerø, men det er mer praktisk med et sted nærmere Oslo, hvor vi bor. Vi ville ha en hytte vi både kunne bruke hver helg i sommerhalvåret og reise til på dagsturer, sier Elisabeth.


Dermed startet jakten etter hytter med en radius på en time fra Oslo. Orkla-serien er en hytte serie på tre modeller som har hems over hele hytten. Derfor har Tinde utviklet fem serier av kvalitetshytter – alle med hver sine særtrekk og egenskaper. Danebu er en serie med moderne hytter som passer både på fjellet og ved sjøen.


En tidligere foreningshytte skal pusses opp av Halvor Bakke og gjengen i Eventyrlig Oppussing. Panelvegger, takbjelker skal males. Se de smarte flerbruks-møblene som de snekrer sammen, og maler i farger som passer i en hytte i skogen.


Finn hytteinspirasjon her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg