mandag 14. november 2016

Bestille glassplate

Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil. Jeg fikk skåret til en glassplate til hylle i et skap.


Det var hos glassmester, og kantene ble fine og myke om jeg kan kalle det det. Husker ikke hva det kostet, men det var på langt nær så dyrt som jeg hadde ventet! Og jeg var fattig student.

Vi kan levere de fleste type glass etter mål. Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv. Kan bestilles i følgende kvaliteter. Husk å bestille glassfester.


Den endelig pris og fraktkostnad settes manuelt ved behandling av innkommende tegning, ordre, kvantum og evt tidligere kjøp. Kvalitet fra den anerkjente leverandøren Hamre til gi bort priser! Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Du kan bestille utgåtte deler Ettersalgsservice er en tjeneste som gjør at du kan bestille utgåtte deler til METOD-og FAKTUM-kjøkkenet ditt.


Her kan du bestille utgåtte dører, skuffefronter, lyslister, gesimslister, sokler og dekksider som ikke lenger er en del av det faste sortimentet vårt.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Produsert for Norske Glassprodukter AS. Herdet glass er ikke uknuselig.


Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken. Lignende løsning har skapt debatt i Klikks Boligs interiørforum. Krangelen går om hva som er best av pleksiglass, trådglass eller herdet glass? Avrunde hjørner i front Bx D85cm.


Leveres i sotet 6mm herdet glass. Meget elegant fasettslipt kant rundt hele platen. Vi har bordplater i alt fra massivt tre til herdet glass og i mange utførelser og størrelser. Kombiner bordplaten med ben og benbukker. Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål?


Eventuelt få en større glassplate kuttet til riktig størrelse. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over kjøkkenbenken. Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker. Det er ikke alle glassmesterne som har hele RAL farge-skalaen, men du kan også velge ordinært glass som.


Du kan ta passbilder til både voksne og barn i alle våre butikker.

Trenger du passfoto raskt og enkelt? Vanlig passfoto er unnagjort på under ti minutter. Det er bare å stikke innom – du behøver ikke å bestille time på forhånd. Hvor stor glassplate snakker du om egentlig? Ikea som overhodet ikke er beregnet til formålet er liksom helt forskjellige verdener.


Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst. De hadde mange størrelser, og greie priser, vi betalte rundt 50- for vår plate, den er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg