tirsdag 22. november 2016

Lys til speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad.

Speil , speil på veggen der! Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere.


Hos oss finner du runde speil , kvadratiske speil og rektangulære speil. Trenger du tips til hvilket speil med lys du skal velge? Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.


Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil , hvis du ikke kan se det.

Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den. Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på.


Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Baderomslamper til montering over speil.


Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning. På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking. Foss tilbyr fler ulike speilskap med integrert LED- Lys i form av lystopper eller lysplater som bidrar til god belysing på badet. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.


I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom. De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet.


Om det er for sminke, barbering eller bare ren beundring, er det lurt med godt lys som reflekterer det faktiske resultatet.

Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Stilrene og moderne lys for speil og speilskap til ditt baderom.


Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys , dybde og romfølelse til badet ditt. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning. Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene.


For å imøtekomme denne trenden må det tenkes på uvanlige romfasiliteter. Til dette kan vi for eksempel bidra med speil med lys som henger ned fra taket. Blinkende, skiftende eller fordreiende speil er en kilde til forundring og glede. Illusjoner av evig avstan reflekser av lys , nye dimensjoner av rommet - speil vekker nysgjerrighet!


Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet. En hvit flate kan ikke fungere som et speil selv om flaten suger opp lyset ettersom det kaster det tilbake som diffust lys som ikke kan danne en refleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg